Έρχεται η πρώτη έκπληξη ( δώρο ) από την σελίδα για όλους τους φίλους

1183

Surprise Box Shipped Cardboard Package

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Κάτι πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό έρχεται αυτό το Σαββατοκυριακο από την σελίδα προς όλους τους φίλους .

Αφού ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπός της σελίδας είναι η ασφάλεια των χρηστών  έτσι  χαρίζουμε…..

Ένα Antivirus Panda Global Protection 2013 δωρεάν για έναν χρόνο που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για την προστασία του Η/Υ, των δεδομένων σας καθώς και της οικογένειάς σας από όλων των ειδών τις απειλές.

Μπορεί για μερικούς αυτό που θα γίνει να μην σημαίνει τίποτα αλλά σίγουρα για πολλούς θα σημαίνει πολλά .

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα ακολουθήστε τα παρακάτω :

Πατώντας ΕΔΩ ( πάνω στην λέξη εδώ ) θα μεταφερθείτε στην σελίδα στο Facebook . Ένα Like δεν κοστίζει μπροστά στην ασφάλεια μας .

Πατώντας ΕΔΩ ( πάνω στην λέξη εδώ ) θα μεταφερθείτε στο προφίλ στο Facebook

 

Μείνετε συντονισμενοι !!!

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .