Διαγωνισμός από το S@fer-Internet.Gr – Κερδίστε δωρεάν Antivirus για έναν χρόνο

1410

panda

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Διαγωνισμός από το S@fer-Internet.Gr – Κερδίστε δωρεάν Antivirus για έναν χρόνο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του διαγωνισμού κλήρωσης  με δώρο ένα Antivirus Panda Global Protection 2013 δωρεάν για έναν χρόνο που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για την προστασία του Η/Υ, των δεδομένων σας καθώς και της οικογένειάς σας από όλων των ειδών τις απειλές.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

 

Κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ ( πάνω στην λέξη εδώ )

Στην συνέχεια κάντε Like στην δημοσίευση αυτού του άρθρου που θα δείτε στην σελίδα μας στο Facebook . Όσοι χρήστες έχουν κάνει Like και στην σελίδα και στο άρθρο δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά . Προσοχή είναι σημαντικό έτσι ώστε να καταγραφούν τα ονόματα για την κλήρωση . Τα Like θα πιαστούν ΜΟΝΟ απο την ανάρτηση στην σελίδα μας στο Facebook 

Ένας τυχερός θα κερδίσει δωρεάν και θα του αποσταλεί δωρεάν  ένα Antivirus Panda Global Protection 2013

Η κλήρωση θα γίνει στης  15 Αυγούστου και θα ανακοινωθεί ο νικητής στην σελίδα μας στο Facebook το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου .

Για τις σελίδες που θα πατήσουν Like σε περίπτωση που κερδίσουν τον διαγωνισμό το δώρο θα αποσταλεί στον 1ο διαχειριστή της σελίδας δηλαδή στον δημιουργό μιας και αρκετές σελίδες έχουν πάνω από έναν διαχειριστή .

 

Λίγα λόγια για το Panda Global Protection 2013

Εύκολο

Το Panda Global Protection 2013 είναι ένα προϊόν με πραγματικά εύκολη εγκατάσταση και χρήση.

Ελαφρύ

Όλες οι διεργασίες εκτελούνται στο cloud της Panda.Το Panda Security Cloud Technology εισάγει ένα νέο μοντέλο προστασίας, βασισμένο σε μια κοινότητα χρηστών όπου όλοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν. Ο υπολογιστής σας θα είναι πάντα ενημερωμένος και προστατευμένος. Επιπρόσθετα, οι δυνατότητες ανίχνευσης ιών του υπολογιστή σας δεν θα περιορίζονται, αφού η τεράστια βάση δεδομένων ανίχνευσης ιών της Panda βρίσκεται στο Internet (Cloud).

Ασφαλές

Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε: antivirus, firewall, anti-spam…

Ολοκληρωμένο

Περιλαμβάνει δωρεάν κορυφαία τεχνική υποστήριξη.

Προηγμένη προστασία antivirus = αποτρέπει όλες τις απειλές

Άμεση προστασία από όλα τα είδη γνωστών και άγνωστων απειλών χάρη στις τεχνολογίες Panda Cloud.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας = αποτρέπει ακούσια απώλεια δεδομένων

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά: ασφαλίστε και ανακτήστε τα πιο σημαντικά σας αρχεία αποτρέποντας τυχόν ακούσια απώλειά τους. Online backup: έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας από οπουδήποτε μέσω του 2GB online backup.

Password manager = ξεχάστε τη δύσκολη απομνημόνευση όλων των κωδικών σας

Ο νέος password manager σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κωδικούς, αριθμούς καρτών και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες με ασφάλεια. Εσείς χρειάζεται μόνο να θυμάστε έναν κεντρικό κωδικό για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε άλλους κωδικούς, κλειδιά ενεργοποίησης λογισμικού και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Γονικός Έλεγχος = online προστασία των παιδιών σας

Η προστασία των παιδιών σας είναι εξίσου σημαντική με την εκπαίδευσή τους. Η λειτουργία γονικού ελέγχου σάς επιτρέπει να επιλέγετε τα sites ή τα είδη των sites στα οποία θέλετε να έχουν πρόσβαση ή όχι τα παιδιά σας (εκπαίδευση, όπλα, ειδήσεις, πορνογραφικό υλικό, ναρκωτικά, κ.τ.λ.). Επιπρόσθετα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα sites που επισκέφθηκαν ή προσπάθησαν να επισκεφθούν.

Ο γονικός έλεγχος δίνει στα παιδιά σας την ελευθερία να χρησιμοποιούν το Internet, ενώ ταυτόχρονα εσείς μπορείτε να τους επισημαίνετε οποιαδήποτε συμπεριφορά θεωρείτε απρεπή.Προστατεύστε την αθωότητα των παιδιών σας online.

Προστασία Ταυτότητας = κρατήστε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς

Φίλτρο εμπιστευτικότητας που προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Βελτιστοποίηση = επιταχύνετε τη λειτουργία του προσωπικού σας υπολογιστή

Βελτιώστε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας με τις ειδικές εφαρμογές tune-up.

Κρυπτογράφηση αρχείου

Προστατεύει τα αρχεία σας από αδιάκριτα βλέμματα . Χωρίς αμφιβολία ο εξωτερικός σκληρός δίσκος του υπολογιστής σας και οι συσκευές USB περιέχουν αρχεία, φωτογραφίες κ.τ.λ. που δε θέλετε να καταλήξουν σε λάθος χέρια.Αποθηκεύστε όλα τα σημαντικά αρχεία σας με ασφάλεια και απαλλαγείτε από κάθε ανησυχία γνωρίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα.Επιπρόσθετα, θα μπορείτε να διαγράψετε αρχεία με ασφάλεια χωρίς δυνατότητα επαναφοράς τους ούτε με τη χρήση δικανικών εργαλείων ή τεχνικών hacking.

Βελτιστοποίηση

Ενισχύστε την ταχύτητα του υπολογιστή σας

Με την πάροδο του χρόνου, στον υπολογιστή σας συσσωρεύονται προσωρινά αρχεία, cookies και άλλα άχρηστα αρχεία που σταδιακά επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητά του.

Επιπρόσθετα, όταν τροποποιούνται, αντιγράφονται, κ.τ.λ., αρχεία, τότε διαχωρίζονται σε μικρά κομμάτια που διασκορπίζονται σε όλο το σκληρό δίσκο. Αυτός ο κατακερματισμός επιβραδύνει τη διαδικασία σάρωσης ενός συγκεκριμένου αρχείου.

Καθαρίστε τον υπολογιστή σας και αποκτήστε κορυφαία απόδοση. Η διαφορά δεν είναι ορατή, αλλά σίγουρα αισθητή.

Προστασία ταυτότητας

Αποφύγετε την κλοπή ταυτότητας

Η κλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων μέσω του Internet και των site κοινωνικής δικτύωσης, διανύει ανοδική πορεία.

Η προστασία της ταυτότητας εμποδίζει τη διαρροή δεδομένων, καθώς δεν επιτρέπει στις εφαρμογές να αποκτούν εμπιστευτικές πληροφορίες (αριθμούς λογαριασμών, αριθμούς πιστωτικών καρτών, κ.τ.λ.) από τον υπολογιστή και να τις αποστέλλουν μέσω Internet χωρίς τη σύμφωνη γνώμη σας.

Διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή και ηρεμία!

Anti-spam

Απαλλαγείτε από τα spam.

Επιστρέφετε στο σπίτι, τσεκάρετε τα e-mail σας και… εμφανίζονται μπροστά σας: εκατοντάδες ανεπιθύμητα μηνύματα πλημμυρίζουν το φάκελο των εισερχομένων σας. Τα spam αποτελούν συχνά πηγές απάτης, ενώ σας αναγκάζουν επίσης, να σπαταλάτε το χρόνο σας για να τα ξεκαθαρίσετε.Η προστασία anti-spam διατηρεί το φάκελο των εισερχομένων σας καθαρό από ανεπιθύμητα μηνύματα, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με e-mail που είναι πραγματικά σημαντικά. Αρχίστε ξανά να απολαμβάνετε την ανάγνωση των e-mail σας.Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το φάκελο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και να διαπιστώνετε το χρόνο που κερδίσατε. Απομακρύνετε τα spam από τη ζωή σας και απολαύστε ξανά την εμπειρία των καθαρών e-mail.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Antivirus & Firewall
– Προστασία Wifi
– Panda USB Vaccine
– Anti-spam και γονικός έλεγχος
– Ασφαλής περιήγηση
– Εικονικό πληκτρολόγιο
– Προστασία ταυτότητας
– Βελτιστοποίηση Η/Υ & δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
– Πλήρης διαγραφή και κρυπτογράφηση αρχείων
– Λειτουργία παιχνιδιών/πολυμέσων
– Διαχείριση οικιακού δικτύου
– Διαχείριση κωδικών πρόσβασης
– Απομακρυσμένη πρόσβαση στον Η/Υ
– Τεχνική υποστήριξη μέσω email, web & forum
– Email τεχνικής υποστήριξης: support παπακι gr.pandasecurity.com

 

Σας ευχαριστούμε πολύ .

Θα εκτιμήσουμε πάρα πολύ αν κοινοποιούσατε το άρθρο μας από την σελίδα μας στο Facebook . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .