ΣΟΣ ! Και νέος ιός στο Facebook – Τρόπος αντιμετώπισης

1088

facebook122-fouska-gr_

ios

ΠΡΟΣΟΧΗ μην ανοίγετε την παρακάτω διεύθυνση που σας στέλνουν οι φίλοι σας κάνοντας επισήμανση ( Tag ) το όνομα σας κάπου .

Και φυσικά ΠΟΤΕ δεν ανοίγουμε διευθύνσεις που δεν γνωρίζουμε

Update

2013-02-18_013347

2013-02-18_021831

xrono

Μεταβείτε εδώ https://www.facebook.com/settings?tab=timeline και τις επιλογές ‘Θέλετε να αναθεωρείτε τις δημοσιεύσεις στις οποίες σας προσθέτουν με ετικέτα οι φίλοι σας, πριν εμφανιστούν στο Χρονολόγιό σας;” καθώς και ”Θέλετε να αναθεωρείτε τις ετικέτες που προσθέτουν οι άλλοι στις δημοσιεύσεις σας, πριν εμφανιστούν στο Facebook;”  βάλτε να είναι ενεργοποιημένες έτσι ώστε όταν κάποιος σας κάνει επισήμανση ( Tag ) να περνάει πρώτα από έγκριση από εσάς .

Εν συνεχεία καθαρίστε το ιστορικό .

Κατεβάστε το πρόγραμμα αφαίρεσης Malware πατώντας ΕΔΩ και ρίξτε ένα σκαναρισμα 

Πηγή : http://wradrasis.blogspot.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .