Τα νέα Emoticons του Facebook

1062

Facebook-Emoticons

Το Facebook δοκιμάζει emoticons, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης στα status updates του, δίνοντας σ’ αυτά πιο χαρούμενη και περιγραφική διάθεση. Τα emoticons θα μπορούν να περιλαμβάνουν από ένα χαμογελαστό πρόσωπο έως ακόμη και ένα… παγωτό χωνάκι.

Το καινούριο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο, προς το παρόν, σε επιλεγμένα profiles, προσφέροντας ποικιλία emoticons για να επιλέξει ο χρήστης, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που θα ακολουθούν, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σύντομα σε περισσότερους.

Δίπλα στις επιλογές τοποθεσίας, προσθήκης φωτογραφιών αλλά και φίλων, θα κάνει την εμφάνισή της μία νέα επιλογή για την προσθήκη των γνωστών εικονιδίων.

Με τη νέα αυτή λειτουργία θα μπορεί ο καθένας να περιγράψει τη διάθεση του (τουλάχιστον αυτό μας προτρέπει το Facebook), συνοδεύοντας τα μηνύματα του με εικόνες.

Τα νέα emoticons θα χωρίζονται σε κατηγορίες όπως drinking, eating, watching, listening κτλ. παρέχοντας στους χρήστες μία μεγάλη ποικιλία για να διαλέξουν όπιο τους ταιριάζει.

Ωστόσο, δεν θα μπορεί κάποιος να απαντήσει σε ένα τέτοιο status χρησιμοποιώντας emoticons, μία επιλογή που ίσως δούμε στο μέλλον.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες (κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες), ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει διαθέσιμη και για τον υπόλοιπο κόσμο

4 1 2 3

 

Πηγές : techit.gr – digitallife.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .