Φοιτήτριες υπόσχονται ερωτικές συνευρέσεις από το facebook για μια…κάρτα – Δέλεαρ τα προκλητικά προφίλ!

2140

Ακατάλληλο

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τον τελευταίο καιρό στο facebook και σε άλλα social media τα περιστατικά εξαπάτησης νεαρών από φοιτήτριες και όχι μόνο οι οποίες τους υπόσχονται ερωτικές στιγμές έστω και για μια… χρονοκάρτα στο κινητό τους. Πώς στήνεται το κόλπο;

Οι κοπέλες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο thebest συμπολίτης που υπέστη την ενόχληση νεαρής, φτιάχνουν ένα προκλητικό προφίλ στο facebook και χωρίς φυσικά να σε γνωρίζουν, σου κάνουν αίτημα φιλίας. Στην περίπτωση που το αποδεχθείς ή ανταλλάξεις προσωπικά μηνύματα μαζί τους σε πηγαίνουν σιγά-σιγά εκεί που θέλουν.

Σου υπόσχονται ότι θα «ξεκλειδώσουν», μόνο για σένα, και άλλες πολύ πιο τολμηρές φωτογραφίες ενώ μπορούν ακόμα, εάν το επιθυμείς, να κάνουν cyber sex μαζί σου μέσω skype.

Φυσικά δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στην πρώτη και βασική προτεραιότητα για να ξεκινήσουν όλη αυτή την άκρως προσωπική διαδικασία μαζί σου: Να βάλεις στο κινητό τους μια χρονοκάρτα μεγάλη αξίας.

Εάν τα «θύματα» τσιμπήσουν και βάλουν το ποσό στην κάρτα των γυναικών, συνήθως αυτές εξαφανίζονται και ψάχνουν για το επόμενο «θύμα» χωρίς φυσικά να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Ωστόσο στην Πάτρα έχει καταγραφεί και περιστατικό που το «θύμα» θεωρήθηκε μεγάλο «ψάρι» και η όμορφη φοιτητριούλα κατάφερε, βήμα-βήμα, να του φάει πολλά χρήματα, προσφέροντας ελάχιστα απ’ όσα αρχικά είχε υποσχεθεί.

Πηγή : thebest.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .