Ψεύτικο μήνυμα στο Facebook ότι θα γίνει επί πληρωμή και η εικόνα μας γαλάζια

2360

hoaxfb

 

Ακομα ενα μηνυμα μουφα που κυκλοφορει τουλαχιστον 2-3 χρονια .

Σήμερα την ώρα που συνδεθήκαμε είδαμε στο γραμματοκιβωτιο μας στο Facebook το παρακάτω μήνυμα :

“Εστειλαν το παρακατω κειμενο στο fb και σας το μεταφερω για να μην εχετε προβλήματα με το λογαριασμό σας στο fb, εφοσον ειναι αληθες το μηνυμα αυτο. Σημερα σε 8.29 το Facebook γινετε προσφατα πολύ δημοφιλές. Εχουν υπαρξει πολλά μελη που παραπονιούνται απ’το Facebook γινεται πολυ αργο. Το αρχείο δειχνει οτι ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλά νεα μελη. Θα στελνουμε αυτο το μηνυμα για να δουμε εαν τα μελη ειναι ενεργα η οχι. Εαν εισαι εσυ ενεργός στειλε σε 15 αλλους χρηστες χρησιμοποιοντας την αντιγραφή-επικολληση για να δειξει οτι εισαι ενεργός. Εκεινοι που δεν στελνουν αυτό το μηνυμα μεσα σε 2 εβδομάδες θα διαγραφούν χωρίς δισταγμό για να δημιουργηθεί περισσότερος χωρος. Ενώ το facebfoomark ειναι ακομα δημοφιλές ρωταμε ευγενικά για δωρεες αλλα μεχρι τοτε στελνουν αυτό το μηνυμα σε ολους. Απο 1 Αυγούστου το Facebook θα ειναι επί πληρωμή μην το ξεχνατε. Σας παρακαλώ να στειλετε αυτό το e-mail σε 15 ατομα εαν το στειλετε δε θα χρειαστεί να πληρωνετε. Για εσας θα ειναι δωρεάν.Αυτό δεν ειναι αστείο κοιταξτε το και αν στειλετε σε 15 ατομα η εικόνα σας θα γινει γαλαζια”

Μάλιστα . Κρίμα γιατί εμείς δεν θέλαμε γαλάζιο . Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μεσα

Για να βάλουμε τα πράγματα όμως στην σειρά τους . Το μήνυμα αυτο κυκλοφορεί , απο όσο το θυμόμαστε 2 με 3 χρόνια . Τελικα 1η Αυγούστου πιο έτος ;

Χωρίς καν να το ψάξουμε σου λέμε πως ΟΧΙ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι απλά ένα chain mail το οποίο αποσκοπεί στο να σπαταλάει κανείς το χρόνο του στέλνοντάς το από δω και από κει.

Γενικά, όποτε βλέπετε mail που λέει “στείλε το σε x άτομα” , μην μπαίνετε καν στον κόπο να το στείλετε και σβήστε το κατευθείαν.

Κάποτε αυτο το μήνυμα κυκλοφόρησε και για το Msn και η φώτο παρακάτω τα λέει όλα

moufa.msn

 

Το μήνυμα που βρήκαμε τώρα του 2012

moufa.fb

 

Το Facebook ήταν και θα είναι πάντα δωρεάν

freefb

 

Κάποιος που δεν είχε τι να κάνει, και έγραψε μια Βλακεία και την έστειλε σε 20, 50, 100 ανθρώπους.

Για αυτό σταματήστε να πιστεύετε οτι σας πλασάρουν

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .