Η νέα δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος : FeelSafe στο e-commerce

1100

fs

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης από κοινού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση και τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Μανώλη Σφακιανάκη, με αφορμή την καμπάνια με τίτλο « FeelSafe στο e-commerce & e-banking » η οποία θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στο πλαίσιο σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας το οποίο έχει υπογραφεί με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την έναρξη επικοινωνιακής καμπάνιας η οποία θα περιλαμβάνει αφενός τη λειτουργία της ιστοσελίδας www.cyberalert.gr/feelsafe και αφετέρου την ανάπτυξη πρωτοποριακής εφαρμογής για iOS & Android με τίτλο “« FeelSafe » στο e-commerce” η οποία θα αποτελέσει βασικό βήμα ενημέρωσης των πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων μελών της ΕΣΕΕ.

efarmogi

Για το σκοπό αυτό στην εφαρμογή ενσωματώθηκαν ενημερωτικά αναδυόμενα (pop –up) μηνύματα τα οποία θα λαμβάνουν οι χρήστες που θα έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή, για άμεσους κινδύνους και απειλές σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Με τον τρόπο αυτό θα ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα οι χρήστες σχετικά με απάτες της επικαιρότητας, παγίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και τρόποι προστασίας επιχειρήσεων. Στόχος θα είναι να θωρακιστεί ο εμπορικός κόσμος αλλά και οι καταναλωτές από παγίδες του διαδικτύου και απατηλή χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Στην εφαρμογή θα υπάρχει και ένα διαδραστικό παιχνίδι το οποίο θα ονομαστεί «SafeExpert» και το οποίο θα περιέχει ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι χρήστες θα μπορούν μέσα από αυτό το παιχνίδι να δουν αν γνωρίζουν πώς να πλοηγούνται με ασφάλεια και να κάνουν τις ηλεκτρονικές τους αγορές, κυρίως με χρήση καρτών.

Τέλος, στην εφαρμογή υπάρχει online γραμμή καταγγελιών (SOS) μέσω της οποίας άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (realtime) θα μπορούν οι πολίτες μέσω μίας καινοτόμου (touchscreencall) διαδικασίας « FeelSafe », να συνδεθούν με ένα Σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Διαδικτυακών Απειλών (FEELSAFE), που θα έχει έδρα στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο οποίο εξειδικευμένοι αξιωματικοί της ΔΙ.Δ.Η.Ε θα ενημερώνουν / βοηθούν / χειρίζονται υποθέσεις / απειλές που αντιμετωπίζουν οι πολίτες/επιχειρήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό επιχειρείν άμεσα και έγκυρα.

deth

Επιπλέον, στο πλαίσιο λειτουργίας του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα αναπτυχθεί με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ ειδική καμπάνια με θεματολογία το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ασφαλής χρήση του». Η καμπάνια αυτή θα απευθύνεται σε πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σχετικά με την ασφαλή τους πλοήγηση και προσαρμογή στο ηλεκτρονικό εμπόριο και ειδικότερα στη χρήση του πλαστικού χρήματος.

Στο περίπτερο στη ΔΕΘ θα υπάρχει χώρος με πέντε (5) tablets που θα δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να πλοηγηθούν στην ανωτέρω εφαρμογή και να εξοικειωθούν με αυτήν. Επίσης θα μπορούν να παίξουν στο «SafeExpert» και να ενημερωθούν για τις ασφαλείς online συναλλαγές και τις τρέχουσες απάτες στο διαδίκτυο. Σημειώνεται ότι μέσα από την επαφή πολίτη – αξιωματικού θα δίνεται η δυνατότητα να λυθούν άμεσα και έγκυρα απορίες των παρευρισκομένων σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ασφαλή χρήση καρτών.

deth2

Έξω από το περίπτερο θα στηθεί οθόνη μεγάλου μεγέθους (videowall) στην οποία θα προβάλλονται τηλεοπτικά σποτ και οπτικοακουστικό υλικό της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο, καθώς και εικόνα από το χώρο όπου θα πραγματοποιούνται δεκάλεπτες παρουσιάσεις [δύο (2) ανά ημέρα] από ειδικευμένους αξιωματικούς της Υπηρεσίας όπου και θα υπάρχει διαδραστική επικοινωνία με το κοινό μέσα από ερωταπαντήσεις αναφορικά με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και την ασφαλή χρήση του.

Με σκοπό την μεγαλύτερη διάδοση της εφαρμογής θα υπάρχει διαθέσιμη ασύρματη σύνδεση διαδικτύου με τη χρήση της οποίας θα μπορεί το κοινό να «κατεβάζει» την εφαρμογή «FeelSafe» στα κινητά του τηλέφωνα και tablets. Στο τέλος της κάθε ημέρας θα πραγματοποιείται μια κλήρωση των ονομάτων όσων «κατέβασαν» την εφαρμογή για να κερδίσουν ένα (1) δώρο. Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ θα διανέμονται στο χώρο του περιπτέρου και φυλλάδια με συμβουλές για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και την ασφαλή χρήση του καθώς και για την εφαρμογή «FeelSafe».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση του κοινού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2015 παρουσιάστηκε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας παρουσίασαν την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων «FeelSafe» με κεντρική θεματολογία το ασφαλές ηλεκτρονικό εμπόριο

Το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενημέρωση του κοινού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2015, παρουσιάστηκε σήμερα (26-8-2015) στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), κ. Βασίλειος Κορκίδης παρουσίασαν την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων «FeelSafe» και το υλικό για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το ασφαλές ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στη παρουσίαση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Νικόλαος Τζήκας και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Καρανίκας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2015 (από 5 έως 13-09-2015) η Ελληνική Αστυνομία θα λειτουργήσει πληροφοριακό κέντρο (περίπτερο), στο οποίο θα παρουσιάζονται: α) από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων « FeelSafe» με κεντρική θεματολογία το ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω ασφαλούς χρήσεως πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και β) δραστηριότητες άλλων αστυνομικών υπηρεσιών.

Η συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας έχει ως στόχο την από κοινού συστηματική και επιστημονική μελέτη των θεμάτων και προβλημάτων που προκύπτουν για το εμπόριο και τους καταναλωτές από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, καθώς και την ενημέρωση εμπόρων και καταναλωτών για τους διαδικτυακούς κινδύνους και την ασφαλή χρήση του διαδικτύου στις εμπορικές συναλλαγές με την χρήση καρτών (Πιστωτικών – Χρεωστικών).

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιήθηκε η ιστοσελίδα www.cyberalert.gr/feelsafe, αλλά και η πρωτοποριακή εφαρμογή (application) για iOS & Android «FeelSafe», οι οποίες θα αποτελέσουν βασικό βήμα ενημέρωσης των καταναλωτών αλλά και των μελών της Ε.Σ.Ε.Ε., καθώς το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, χρησιμοποιεί «έξυπνα» κινητά στην καθημερινότητά του.

Στην πλατφόρμα αυτή θα παρουσιάζονται με άμεσο τρόπο οδηγίες για την αποφυγή ηλεκτρονικών απατών ανά κατηγορία. Ο συνδυασμός αυτών των πληροφοριών με online γραμμή καταγγελιών (SOS) και η καθημερινή ενημέρωση από εξειδικευμένους αξιωματικούς της ΔΙ.Δ.Η.Ε. για τις τρέχουσες παγίδες – απάτες κρίνεται ως καθοριστική για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Επιπλέον, στόχος είναι η διαρκής ενημέρωση μέσω καινοτόμων δράσεων και διαδικτυακών εφαρμογών 630.000 εμπορικών επιχειρήσεων σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου και ασφαλούς διαχείρισης των διαδικασιών ηλεκτρονικού εμπορίου, διαδικασία η οποία θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης και αύξησης της παραγωγικότητας και του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω της ταχύτερης διάθεσης των προϊόντων στην «ψηφιακή» αγορά.

Κατά την παρουσίαση της δράσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Κορκίδη γιατί μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη ότι η αστυνομία έχει κοινωνικό πρόσωπο και ξέρει να διαχειρίζεται πτυχές της κρίσης ή να συμβάλλει στη διαχείριση πτυχών της κρίσης.

Σε μία περίοδο που εκδηλώνονται συγκρούσεις -οι περισσότερες είναι και ανούσιες- οι δομές της Πολιτείας και της αγοράς συνεργάζονται για το κοινό καλό. Το δημόσιο συμφέρον δεν είναι απλά μια διακήρυξη. Πρέπει στην πράξη να αποδεικνύουμε πως προστατεύουμε τον κάθε πολίτη ξεχωριστά και, μέσω αυτού, τους θεσμούς της χώρας.

Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η συνέργεια θα αναπτύξει τι σηματοδοτεί η ασφάλεια των συναλλαγών, που στην ουσία είναι και ασφάλεια δικαίου και βάση της ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να υπάρξει μετάβαση από ένα παλιό σύστημα, όχι μόνο σε επίπεδο του πελατειακού κράτους, αλλά και σε επίπεδο αναχρονιστικής λειτουργίας των δομών της αγοράς, αν δεν υπάρξει εκσυγχρονισμός μιας επιχείρησης, ενός συστήματος συνομοσπονδίας, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό των δομών του κράτους.

Έχω πει πολλές φορές ότι προέχει η δημιουργία ενός σοβαρού κράτους, μετά η θεμελίωση των θεσμών της Δημοκρατίας και μετά να υπάρξει ο αναγκαίος προγραμματισμός.

Εμείς λοιπόν χαιρετίζουμε αυτήν την συνέργεια, που νομίζω ότι θα πετύχει. Θα θέλαμε να έχουμε χρόνο για πολλές τέτοιες συνέργειες με στόχο το κοινό καλό. Η συγκεκριμένη θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκόμενων, δηλαδή των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, αλλά και ευρύτερα, των επισκεπτών της Δ.Ε.Θ.

Εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Κύριε Κροκίδη, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία βρισκόμαστε εδώ για να διευρύνουμε τις συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα ασφάλειας και όχι μόνο της διαδικτυακής. Η κοινωνία πρέπει να νιώσει ασφαλής. Το αποδεικνύουμε στα προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε, που δεν είναι πάντα δικά μας, ώστε να έρθουν οι επενδύσεις και η ανάπτυξη. Χωρίς ασφάλεια δεν πρόκειται να κινηθεί τίποτα σε επίπεδο οικονομίας ».

O Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Σφακιανάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων:

« Με τη σειρά μου κύριε Υπουργέ, κύριε Γενικέ Γραμματέα, κύριε Αρχηγέ, κύριε Διευθυντά του Πολιτικού Γραφείου του κυρίου Υπουργού, κύριε Κορκίδη Πρόεδρε, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω γιατί μας δώσατε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε.

Προ δέκα μηνών είχα μία εθιμοτυπική συνάντηση με τον κ. Κορκίδη και συμφωνήσαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό πήρε σάρκα και οστά. Δουλεύτηκε σωστά από τους επιστήμονες που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, τους Αξιωματικούς και από τους ανθρώπους που μας έφερε ο κύριος Κορκίδης, επιστήμονες.

Έτσι λοιπόν, όλοι μαζί μέσα σε 10 μήνες κατορθώσαμε να κάνουμε κάτι το οποίο θα δείτε σε λίγα λεπτά να εξελίσσεται μπροστά σας και θα δείτε ότι αν κάποιοι δουλεύουν σωστά και ομαδικά και υπάρχει η αγάπη και το ενδιαφέρον για τη δουλειά τους κάνουν αυτό που θέλουν και επιτυγχάνουν πάντα θεαματικά αποτελέσματα.

Πήραμε το concept που ήταν το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, το δουλέψαμε και χτίσαμε πάνω ένα concept που το έχουμε ονομάσει « FeelSafe ».

Tο « FeelSafe » λοιπόν θα το παρουσιάσει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη στην 80η Έκθεση, όπου εκεί παράλληλα με όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες θα είμαστε και εμείς για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε στον κόσμο το τι μέλλει γενέσθαι μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το βασικό στην όλη προσπάθεια μας είναι το εξής, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.»

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε., κ. Βασίλειος Κορκίδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου κύριε Υπουργέ, κύριε Αρχηγέ, Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, να σας ευχαριστήσω, όχι μόνο για τη σημερινή, συνεργασία-συνέργεια της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με την Ελληνική Αστυνομία αλλά και διαχρονικά για τη συνεργασία την οποία έχουμε.

Ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο, με το Στρατηγό τον κύριο Σφακιανάκη, μία συνεργασία, βλέποντας ότι οι συνθήκες και οι εξελίξεις μας οδηγούν από το φυσικό παρεμπόριο στο ηλεκτρονικό παρεμπόριο. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθήσαμε να προλάβουμε καταστάσεις. Είμαστε κι εμείς της άποψης ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από το να κυνηγάμε καταστάσεις από πίσω.

Πραγματικά τα επιτεύγματα της ΕΛ.ΑΣ. και υπό τις συνθήκες των τελευταίων πέντε (5) ετών, είναι τεράστια. Το κοινωνικό έργο, νομίζω ότι όποιος δε θέλει να το αποδεχθεί, σφάλει. Αυτό, το οποίο, λοιπόν εμείς θέλουμε και πραγματικά σας ευχαριστώ και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ κι όλων των Ελλήνων εμπόρων, εάν θέλετε και μικρομεσαίων επιχειρηματιών, είναι ότι μας δίνετε τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι αριθμοί μαρτυρούν την ανάπτυξη την οποία θα έχουμε.

Και πραγματικά το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο μόνος κλάδος της Ελληνικής Οικονομίας, όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει θεαματική αύξηση, μέσα σε μία οικονομία η οποία συρρικνώνεται. 18% είναι η αύξηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου τα τελευταία τρία (3) χρόνια, έχει φτάσει σε τζίρο 3,2 δις. 700 εκατομμύρια ήταν η αύξηση μεταξύ ’13 και ‘14, δηλαδή, στην καρδιά της κρίσης και δείχνει ότι τα επόμενα 2 χρόνια οι συναλλαγές αυτές θα φτάσουν τα 6 δισ. ευρώ.»

26082015_parousiasi deth001

26082015_parousiasi deth002

26082015_parousiasi deth004

26082015_parousiasi deth005

[youtube_sc url=”https://youtu.be/8sNxTgVz-Zc”]

[youtube_sc url=”https://youtu.be/_J0U9uoZFtg”]

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες του τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

  • Τηλεφωνικά στον αριθμό: 111 88
  • Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
  • Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) : CYBERKID για συσκευές iOS πατώντας ΕΔΩ και για συσκευές Android πατώντας ΕΔΩ
  • Μέσω Twitter « Γραμμή SOS Cyber Alert»: @cyberalertGR
  • Ιστότοπος: www.cyberkid.gr
  • Facebook  www.facebook.com/CyberAlertGR/
  • Σελίδα FeelSafe στο e-commerce http://cyberalert.gr/feelsafe/
  • Σελίδα Cyberalert http://cyberalert.gr/

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .