Επιβεβαίωση για την “πρόσληψη” πρώην hackers από την Δ.Η.Ε

784

elas

 

Επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης-προηγούμενου άρθρου [εδώ] αναφορικά με την “πρόσληψη” πρώην hackers που αφέθηκαν ελεύθεροι από την ΔΗΕ

elas

Επίσκεψη στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Μανώλη Σφακιανάκη για τις πρόσφατες επιτυχίες, ξεναγήθηκε στους χώρους κι έμαθε για μία ξεχωριστή πρόσληψη!

 Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου και ξεναγήθηκε.

foto2

Μάλιστα, ακόμα και το Facebook συνεχάρη την ελληνική πλευρά για την πλέον σημαντική υπόθεση που χειρίστηκε με επιτυχία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

foto4

Στο μεταξύ, ο κ. Κικίλιας έμαθε για μία ιδιαίτερη πρόσληψη που έκανε η υπηρεσία, καθώς στις τάξεις της εργάζεται πλέον κι ένας 16χρονος.

Ο νεαρός, όντας πρώην χάκερ έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από την ανακρίτρια και αντί για να δίνει το παρών μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του, προτιμήθηκε να βοηθάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου μπορεί να φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμος.

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε το άρθρο για τους δημιουργούς του κακόβουλου λογισμικού που αφέθηκαν ελεύθεροι πατώντας ΕΔΩ 

Για να Διαβάσετε τα τελευταία άρθρα της σελίδας πατήστε ΕΔΩ

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .