Αρχική » Hack » Επιβεβαίωση για την “πρόσληψη” πρώην hackers από την Δ.Η.Ε

Επιβεβαίωση για την “πρόσληψη” πρώην hackers από την Δ.Η.Ε

elas

 

Επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης-προηγούμενου άρθρου [εδώ] αναφορικά με την “πρόσληψη” πρώην hackers που αφέθηκαν ελεύθεροι από την ΔΗΕ

elas

Επίσκεψη στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Μανώλη Σφακιανάκη για τις πρόσφατες επιτυχίες, ξεναγήθηκε στους χώρους κι έμαθε για μία ξεχωριστή πρόσληψη!

 Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου και ξεναγήθηκε.

foto2

Μάλιστα, ακόμα και το Facebook συνεχάρη την ελληνική πλευρά για την πλέον σημαντική υπόθεση που χειρίστηκε με επιτυχία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

foto4

Στο μεταξύ, ο κ. Κικίλιας έμαθε για μία ιδιαίτερη πρόσληψη που έκανε η υπηρεσία, καθώς στις τάξεις της εργάζεται πλέον κι ένας 16χρονος.

Ο νεαρός, όντας πρώην χάκερ έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από την ανακρίτρια και αντί για να δίνει το παρών μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του, προτιμήθηκε να βοηθάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου μπορεί να φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμος.

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε το άρθρο για τους δημιουργούς του κακόβουλου λογισμικού που αφέθηκαν ελεύθεροι πατώντας ΕΔΩ 

Για να Διαβάσετε τα τελευταία άρθρα της σελίδας πατήστε ΕΔΩ

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Κρυφά μάτια στη διαδικτυακή μας περιήγηση

Μια μικρή έρευνα για τα τρίτα μέρη στο Διαδίκτυο και τις αθέατες συνδέσεις των ιστοσελίδων …