Αυτος ειναι ο δάσκαλος που ασέλγησε στην 8χρονη μαθήτριά του στην Ιεράπετρα

1434
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασέλγησε στην 8χρονη μαθήτριά του στην Ιεράπετρα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος  συνελήφθη την 16.02.2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, στο Λασίθι, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, σε βάρος παθόντων που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Πρόκειται για τον ΗΛΙΑΔΗ Θεολόγο του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την περίπτωση του εκπαιδευτικού που είχε ασελγήσει σε βάρος 8χρονης μαθήτριας, μέσα στο δωμάτιο της στο σπίτι της, όπου της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα με το πρόσχημα να την βοηθήσει στα μαθήματά της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της 8χρονης που θορυβημένοι από την περίεργη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού εγκατέστησαν στο δωμάτιο του παιδιού κάμερα, που αποδεικνύει και τους ισχυρισμούς τους.

Ο 52χρονος φέρεται ότι ομολόγησε στην ανακρίτρια ότι είχε «απρεπή συμπεριφορά», ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν… αντιλήφθηκε τι συνέβαινε! Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, αίτημα το οποίο η ανακρίτρια έκανε δεκτό. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία των γονιών της μικρής μαθήτριας, που τον κατέγραψαν με κρυφή κάμερα να ασελγεί εις βάρος της μέσα στο δωμάτιό της κατά τη διάρκεια των μαθημάτων που της έκανε.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός ασέλγησε στο παρελθόν εις βάρος και άλλων μαθητριών, που ως τώρα δεν είχαν βρει το θάρρος να το αποκαλύψουν. Μάλιστα, περιμένουν να εκδοθεί εισαγγελική εντολή για να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία της ταυτότητας του εκπαιδευτικού, ώστε να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

Ιδιαίτερα θορυβημένοι και ανήσυχοι είναι οι γονείς όλων των μαθητριών της περιοχής που είχαν επαφή με τον συγκεκριμένο δάσκαλο και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν τα παιδιά τους έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας τηλεφωνικά στον αριθμό 2842-90175, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .