ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Συνελήφθη για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών

11

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών 39χρονου ημεδαπού ο οποίος συνελήφθη στις 21-03-2017 για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή , ο οποίος συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης (σχετικό το από 22-03-2017 Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας ).

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

(επ) ΚΑΤΣΑΡΗ (ον) Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεν. στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη

Το χρονικό της δράσης του παιδόφιλου

Ο δράστης συνελήφθη στις 21 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και βιασμό.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων αγοριών, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 20 Μαρτίου 2017.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσεγγίσει τα δύο παιδάκι που έπαιζαν συχνά μπάσκετ στο γηπεδάκι του πρώην στρατοπέδου Π. Μελά και εκεί αρχικά τα έπεισε να παίξει μαζί τους μπάσκετ.

Έκτοτε ασέλγησε σε βάρος του ενός 12χρονου τρεις φορές. Την Κυριακή πριν την σύλληψή και ενώ η μητέρα του παιδιού που είχε υποστεί τις σεξουαλικές επιθέσεις και δεν γνώριζε τίποτε γι αυτό γιατί ντρεπόταν το παιδάκι να μιλήσει, πήγε στο γηπεδάκι να πάρει το παιδί της. Εκεί ήταν και ο βιαστής του παιδιού της ο οποίος μάλιστα της είπε ότι το άλλο παιδάκι θα το συνόδευε εκείνος στο σπίτι του.

Ο παιδεραστής εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και έπεισε τον άλλον 12χρονο να τον ακολουθήσει, σε βάρος του οποίου επίσης ασέλγησε, όμως αυτό το παιδί όταν πήγε σπίτι του έτρεξε στην μητέρα του και τα είπε όλα, με αποτέλεσμα εκείνη με την σειρά της να καταγγείλε όσα σοκαριστικά άκουσε από το παιδί στην Αστυνομία και να ενημερωθεί σχετικά και η οικογένεια του φίλου του που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε τίποτα.

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Πηγή άρθρου : ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 1ο

Παιδόφιλοι στο facebook Μέρος 2ο

Πόσο εύκολα μπορούνε να κλέψουνε τις φωτογραφίες των παιδιών στο Facebook

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ