Τι γίνεται με την μετά Σφακιανάκη Ελληνική Αστυνομία και ΔΗΕ;

1087

ccu

Μετά την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης για μετακίνηση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη θέση του διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από 21 χρόνια υπηρεσίας και μετά από ένα απίστευτο παρασκήνιο με πολλά μπρος και πίσω, ήρθε η ώρα να δούμε τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Ας θυμηθούμε ότι η απόφαση μετακίνησης του κ. Σφακιανάκη, ορίζει πως μετατίθεται «στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σαν βοηθός Προϊσταμένου Επιτελείου/ΑΕΑ, με επιπλέον αρμοδιότητα την εποπτεία της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.»

Δεν θα αναφέρουμε πολλά, για την ακρίβεια θα δώσουμε στην δημοσιότητα μόνο μια διαπίστωση που δείχνει κατά κάποιο τρόπο ότι η μετακίνηση επηρέασε την υπηρεσία της ΔΗΕ.

Η ιστοσελίδα δελτίων τύπου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει να ενημερωθεί από τις 27 Απριλίου του 2016 (σήμερα έχουμε 18 Μαΐου αν σας διαφεύγει).

die-gr-cyber-unit

Ειλικρινά δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η υπηρεσία σταμάτησε τις δράσεις της, και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, με ενημερώσεις και σεμινάρια. Όπως φυσικά δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι σταμάτησαν και τις συλλήψεις.

Η ενημέρωση της ιστοσελίδας του τμήματος λείπει στο κοινό που τα τελευταία χρόνια ενημερωνόταν ανελλιπώς για ότι συνέβαινε στην διαδικτυακή σκηνή.

Να υποθέσουμε ότι το γεγονός είναι εντελώς τυχαίο και δεν οφείλεται στην μετακίνηση του κ. Σφακιανάκη ή ότι οφείλεται σε υποβάθμιση των υπηρεσιών;

Θα δειξει…..  

Iguru.Gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .