Νεο χαρακτηριστικό , με πλαίσιο φωτογραφιών , στο Facebook

577

Screen-Shot-2016-03-16-at-1.50.26-PM

Σήμερα , ο Mark Zuckerberg μοιράστηκε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα έρθει στο Facebook τις επόμενες μέρες. Είναι ένας νέος τρόπος επεξεργασίας και προβολής φωτογραφιών αφού η εταιρεία πρόσθεσε χιλιάδες πλαίσια φωτογραφιών προφίλ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Φωτογραφία TNW

Όλα τα πλαίσια θα εμφανίζονται σε μια ειδική σελίδα η οποία θα περιέχει διαθέσιμα πλαίσια προφίλ από όλο το Facebook, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προέρχονται από φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η WWF, αθλητικές εκδηλώσεις και ταινίες.

Το νέο εργαλείο θα σας επιτρέπει να επιλέξετε τη φωτογραφία σας, στη συνέχεια, θα σας εμφανίζει μια αναπτυσσόμενη σειρά πλαισίων της υπηρεσίας.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε την σελίδα του νέου χαρακτηριστικού (αν και σε εμάς ήδη ξεκίνησε) καθώς όπως συνηθίζει το κοινωνικό δίκτυο, κάθε νέα υπηρεσία κυκλοφορεί σταδιακά.

Μπορείτε να ελέγξετε αν η υπηρεσία έχει τεθεί σε λειτουργία από το παρακάτω link. Σε περίπτωση που εμφανίζεται λευκή σελίδα κάντε λίγο υπομονή.

https://www.faceboοk.com/profilepicframes

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Σκουπιδοσελίδες στο Facebook και κυνηγοί του κλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τον Οδηγό επιβίωσης από τις φάρσες στο ίντερνετ

Mια κρυφή και άγνωστη απάτη στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΑΤΗΣ

Πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο το αξιόπιστο δημοσίευμα

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .