ΔΙΑΔΩΣΤΕ ! Ιστοσελίδα απάτη μαζεύει όλα τα e-mails και τη διαφημίζουν κιόλας !

1730

Untitled-1

 

Επισκεφτείτε μας https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Μια είδηση με τίτλο  “Mάθε με ένα κλικ αν έχουν κλαπεί τα προσωπικά σου δεδομένα”, που αναπαράγεται ειδικά στο facebook  ειναι ότι:

“Με μια απλή επίσκεψη στη σελίδα http://www.haveibeenpwned.com/ και την εισαγωγή της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης, οι χρήστες του internet μπορούν να διαπιστώσουν εάν έχουν πέσει θύματα υποκλοπής τα τελευταία χρόνια. Το site που δημιούργησε ο Αυστραλός Τρόι Χαντ, έχει συλλέξει σε μια βάση δεδομένων, όλα τα ‘χακεμένα’ email που διέρρευσαν online, μετά τις μεγαλύτερες υποθέσεις κυβερνοεπιθέσεων των τελευταίων 3 χρόνων (Sony Playstation Network, Adobe, Gawker, Yahoo κλπ.).

Με την εισαγωγή του email ενός χρήστη, το site τη συγκρίνει (χωρίς να την αποθηκεύει, όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του), με όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έπεσαν θύμα υποκλοπής και είναι αποθηκευμένες στη βάση. Να υπενθυμίσουμε ότι η μεγαλύτερη υπόθεση κλοπής προσωπικών δεδομένων των τελευταίων χρόνων, ήταν αυτή που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβρη κατά της Adobe (δημιουργού του Photoshop), από όπου εκλάπησαν τα δεδομένα 153 εκατομμυρίων λογαριασμών”.

Οπότε, επειδή σας τρώει η περιέργεια, θα δώσετε μόνοι σας τη διεύθυνση e-mail σε μια βάση, που θα μαζέψει εκατομμύρια διευθύνσεις, με τη ..συγκατάθεση των χρηστών

Εμείς δώσαμε μια διέυθυνση “ασφαλείας” που έχουμε για τέτοιες δουλειές και σε ένα δευτερόλεπτο, μας ήρθε διαφήμιση …Viagra !

Untitled-2

 

Λίγο αργότερα, πήραμε και διαφήμιση αρωμάτων 

Untitled-1 (1)

 

Eν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα, βγάζει ό,τι θέλει. Κοίτα να δεις που χάκαραν και την ανύπαρκτη διεύθυνση trixeskatsares@gmail.com . ΧαΧαΧαΧα

Untitled-1

 

Με απλά λόγια είναι μια σελίδα με σκοπό να συλλέξει ηλεκτρονικές διευθύνσεις έτσι ώστε να αποστείλει διαφημιστικά προϊόντα με σκοπό την εξαπάτηση του χρήστη

Πηγή άρθρου : taxalia.blogspot.gr

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα,κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

 

Δημιουργός του Safer-Internet.gr. Ασχολούμαι με το διαδίκτυο από το 1996, έχοντας παρακολουθήσει την εξέλιξή του από τα πρώτα του στάδια έως τη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Η πολυετής αυτή εμπειρία μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζω σε βάθος τόσο τις δυνατότητες όσο και τους κινδύνους που αυτό κρύβει. Το 2013 δημιούργησα το Safer-Internet.gr, με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση και προστασία των χρηστών από διαδικτυακές απειλές. Μέσα από συνεχή παρακολούθηση και ανάλυση της επικαιρότητας, παρέχω αξιόπιστη και τεκμηριωμένη πληροφόρηση για απάτες, phishing, παραπληροφόρηση και επικίνδυνες πρακτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2010 και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος συντήρησης σε μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της Μυκόνου. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει εγκαταστάσεις και διαχείριση συστημάτων πυρανίχνευσης, συναγερμών, φωτισμών ασφαλείας, hotel access και αυτοματισμών. Διατηρώ έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία, με ενασχόληση στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων, καθώς και στην ασφάλεια των Social Media, συνδυάζοντας τεχνική γνώση με πρακτική εφαρμογή. Στον ελεύθερο χρόνο μου δραστηριοποιούμαι ενεργά στον Προσκοπισμό εδώ και 25 χρόνια. Είμαι βαθμοφόρος και Υπαρχηγός Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας, συμβάλλοντας στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσα από αξίες όπως η υπευθυνότητα, η συνεργασία και η προσφορά. Η φιλοσοφία μου είναι απλή: η σωστή ενημέρωση αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο.