Ποιοί είμαστε

Η σελίδα SaferInternet.Gr είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2013 με σκοπό την παροχή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας βοήθεια για ασφαλή περιήγηση στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου ενημερώνοντας αξιόπιστα και τεκμηριωμένα για τις ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες που αναπαράγονται και διακινούνται , ειδήσεις και νέα σε θέματα ασφάλειας.

Στο SaferInternet.Gr οι γονείς θα βρουν πολύτιμες πληροφορίες για τον έλεγχο και την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, ενημέρωση παιδιών και εφήβων και βοήθεια στα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την ασφαλή περιήγησή τους στον απέραντο αυτό κόσμο.

Η σελίδα δεν ανήκει σε κάποια υπηρεσία ( Ελληνικη Αστυνομια , Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ) , εταιρεία ή οργανισμό και δεν έχει καμία σχέση με την Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Η σελίδα είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας ανθρώπων με εμπειρία πολλών ετών στο διαδίκτυο και πάθος για την ορθολογιστική χρήση του ιντερνέτ σαν εργαλείο γνώσης.

Η σελίδα από το ξεκίνημά της κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών με την ουσιαστική και χωρίς σάλτσες άποψη παρουσιάζοντας μια διαρκή άνοδο στην επισκεψημότητα της από χρήστες εντός και εκτός Ελλάδας οι οποίοι αλληλεπιδρώντας μέσα από τα σχόλια και τις απόψεις τους δημιουργούν μια ασπίδα για την ουσιαστική και ασφαλή πρόσβαση στο ιντερνέτ.

Στην σελιδα Safer-Internet.Gr μπορείς να βρεις :

 • Ενημέρωση για ψέματα, απάτες, αλυσιδωτά μηνύματα με ψεύτικους διαγωνισμούς και παραπλανητικές αναρτήσεις που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο διαδίκτυο.
 • Ενημέρωση των γονέων για την αποτελεσματική προστασία των παιδιών και των εφήβων από τα επικίνδυνα κυκλοφορούμενα παιγνίδια στα κοινωνικά δίκτυα, τους κινδύνους που από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών ή το κινητό τηλέφωνο.
 • Ενημέρωση για τα δελτία τύπου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 • Διάφορα τεχνολογικά νέα για το ιντερνέτ, τα κοινωνικά δίκτυα και τους υπολογιστές.

Θεωρώντας ιδιαιτέρως σημαντική την αλληλεπίδραση των χρηστών για την αποτελεσματικότερη χρήση της σελίδας απλώσαμε το δικό μας ‘’δίχτυ ‘’δημιουργώντας ξεχωριστά προφίλ σε μερικά από τα πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα

 • Σελίδα στο Facebook πατώντας ΕΔΩ
 • Ομάδα στο Facebook πατώντας ΕΔΩ
 • Προφίλ στο Twitter πατώντας ΕΔΩ
 • Προφίλ στο Pinterest πατώντας ΕΔΩ
 • Προφίλ στο Google+ πατώντας ΕΔΩ
 • Κοινότητα στο Google+ πατώντας ΕΔΩ 
 • Για επικοινωνία με την σελίδα πατώντας ΕΔΩ

Η ομάδα της σελίδας αποτελείται από τους :

Αστανάστας Ευτύχιος – Ιδρυτής

Αντώνης Μπαζάκας – Σχεδιασμός Ιστοσελίδας – Διαχείριση Εφαρμογών

Γιώργος Μπίκας – Σχεδιασμός Ιστοσελίδας – Διαχείριση Εφαρμογών ( http://www.geobikas.gr )

Στη σελίδα αρθρογραφεί :

Αστανάστας Ευτύχιος

Γιώργος Ζαβοδημητράκης

Τα γραφικά της σελίδας επιμελείται :

Σούλης Αποστολόπουλος : Graphic Designer – ενίοτε και Αρθρογράφος

Φιλοξενία σελίδας

Αντώνης Μπαζάκας

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στην σελίδα .

Ευχαριστώ , σαν διαχειριστής ,  τους φίλους Αντώνη Μπαζάκα & Γιώργο Μπίκα , που είναι κάθε λεπτό δίπλα μου έτσι ώστε η σελίδα αυτή να είναι πάντα online , εύχρηστη προς τους χρήστες  και για οτιδήποτε τεχνικό πρόβλημα προέκυπτε ήταν και είναι πάντα παρών , καθώς και όσους με έχουν βοηθήσει

S@fer-Internet.Gr