Διαφημιστείτε

Αναζητάτε αποτελεσματική διαφήμιση στο ίντερνετ μέσα από την σελίδα μας με το ελάχιστο κόστος; Θέλετε να προσεγγίσετε έναν μεγάλο αριθμό στοχευμένων επισκεπτών για την ιστοσελίδα σας χωρίς να δαπανήσετε μια περιουσία; Επικοινωνηστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Διαφήμιση στο Facebook: Η πιο αποτελεσματική διαφήμιση στο internet

Ξεχάστε τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης και τα υπέρογκα ποσά που έπρεπε κανείς να καταβάλει ώστε να προωθήση την επιχείρησή του.

Η πιο ισχυρή διαφήμιση την σήμερον ημέρα είναι το internet, όπου ένας τεράστιος αριθμός χρηστών ξοδεύει αρκετές ώρες την ημέρα τόσο για την προσωπική του ψυχαγωγία όσο και για την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών που τον ενδιαφέρουν.

Επιλέγοντας μια κατασκευή ιστοσελίδας και την διαφήμιση στα Social Media (Facebook, Instagran, Youtube, Twitter, Linkedin) μπορείτε να κάνετε εύκολα γνωστά τα προϊόντα σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Κάθε νέος φίλος στα κοινωνικά δίκτυα αποτελεί έναν εν δυνάμει πελάτη σας! Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επενδύσετε στην ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων μέσω των κοινωνικών αυτών δικτύων.

Καθημερινά ο αριθμός των νέων χρηστών στα Social Media αυξάνεται, με τον καθένα από αυτούς να έχει τους δικούς του λόγους να συμμετέχει. Για ψυχαγωγία, για χαλάρωση, για εργασία, για φιλία, για σχέσεις, για εύρεση προϊόντων και υπηρεσιών είναι οι κυριότεροι λόγοι που κάποιος χρήστης καταφεύγει στα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτούς;

Δημιουργία σελίδας facebook – Οικονομική διαφήμιση στα Social Media

Το Facebook αποτελεί τον ηγέτη των κοινωνικών δικτύων αφού κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών, ενώ καθημερινά οι χρήστες αυτοί αυξάνονται. Αυτό σας δίνει μια τεράστια ευκαιρία να διαφημίσετε εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να εξαπλωθεί η φήμη σας σε ένα ευρύ κοινό.

Η δημιουργία σελίδας facebook σε πολλούς ακούγεται ως μια απλή υπόθεση και μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική ιστοσελίδα στο Facebook μέσα από την οποία θα αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητές της, πρέπει να γίνει κατόπιν μελέτης και προσεκτικού σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός λοιπόν μιας εταιρικής σελίδας στο Facebook απαιτεί εμπειρία, εξειδίκευση και κυρίως αρκετές γνώσεις πάνω στο social media marketing.

Καλό λοιπόν θα ήταν να αφήσετε το συγκεκριμένο κομμάτι σε κάποιον που διαθέτει αυτά τα προσόντα και εσείς να επικεντρωθείτε στο λειτουργικό μέρος της εταιρείας σας.

Διαχείριση σελίδας Facebook κόστος

Όπως η δημιουργία σελίδας έτσι και η διαχείριση σελίδας στο facebook απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα για μια επιχείρηση.

Η διαχείριση μιας επαγγελματικής σελίδας στο Facebook απαιτεί πολύ περισσότερες ενέργειες από την απλή δημοσίευση αναρτήσεων με συνδέσμους.

Ειδικότερα απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες που θα μεγιστοποιήσουν την αλληλεπίδραση των χρηστών με τις αναρτήσεις σας, θα αυξήσουν το ποσοστό μετατροπών στην ιστοσελίδα σας και φυσικά θα προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επωνυμία και τα προϊόντα σας.

Το κόστος λοιπόν για την διαχείριση της σελίδα σας στο Facebook δεν μπορεί να είναι σταθερό. Εξαρτάται από τις ενέργειες που επιθυμείτε να προβούμε, τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, τον αριθμό των μηνιαίων κοινοποιήσεων που θέλετε να αναλάβουμε κλπ.

Μερικές από τις κυριότερες ενέργειες που επηρεάζουν το κόστος για την διαχείριση μιας σελίδας στο FB είναι:

 • Δημιουργία Facebook Pixel για την μελέτη της συμπεριφοράς του κοινού σας.
 • Προσθήκη των προϊόντων σας στον κατάλογό της σελίδας σας στο facebook.
 • Ο αριθμός των προϊόντων σας και η ταξινόμησή τους σε συγκεκριμένες συλλογές.
 • Ο αριθμός μηνιαίων αναρτήσεων στον τοίχο σας.
 • Η δημιουργία πληρωμένων διαφημιστικών καμπανιών.
 • Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη γραφιστικών καθώς και η επεξεργασία των φωτογραφιών σας.
 • Διοργάνωση διαγωνισμών, event κλπ.

Σύνδεση ιστοσελίδας με επαγγελματική σελίδα Facebook

Μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook από μόνη της δεν προσδίδει μεγάλη αξία στην επιχείρησή σας. Προκειμένου να προσδώσει μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να γίνει η διασύνδεσή της με την ιστοσελίδα της εταιρείας σας. Με τον τρόπο αυτό απολαμβάνεται διπλή προβολή και προώθηση της ιστοσελίδας σας και της σελίδας σας στο facebook.

Η σχέση λοιπόν αυτών των δύο θα πρέπει να είναι αμφίδρομη, ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση των πελατών σας.

Ένας ακόλουθός σας στο Facebook θα πρέπει να έχει άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας προκειμένου να μετατραπεί σε πελάτης σας, ενώ ένας επισκέπτης της σελίδας σας θα πρέπει να μπορεί άμεσα να ανατρέξει στην σελίδα σας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες, εξυπηρέτηση μέσω Chat κλπ.

Η διασύνδεση λοιπόν της σελίδας σας στο facebook αλλά και των υπόλοιπων κοινωνικών σας προφίλ, θα πρέπει να γίνει με τρόπο ώστε να εξυπηρετεί το κοινό σας, να δημιουργήσει εμπιστοσύνη απέναντι στην εταιρεία σας, ώστε να τους πείσει να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Διαφήμιση στο Facebook

Η πιο αποτελεσματική διαφήμιση στα social media είναι η διαφήμιση στο Facebook. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας στοχευμένης διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαχείριση instagram

Αν και όπως προαναφέραμε το Facebook αποτελεί τον κολοσσό των social media, το Instagram έχει αρχίσει να το ανταγωνίζεται σε μεγάλο βαθμό, αν και στην ουσία ο ανταγωνισμός δε υφίσταται αφού πρόκειται για την ίδια εταιρεία.

Ωστόσο ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να επικεντρωθούν περισσότερο στην χρήση του Instagram παρά του Facebook. Αυτό φυσικά δημιούργησε την ανάγκη των εταιρειών να ακολουθήσουν τις τάσεις των χρηστών του διαδικτύου και να στοχεύσουν στο κοινό αυτό.

Μια επιτυχημένη λοιπόν διαφήμιση στα social media δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί χωρίς την  δημιουργία και την διαχείριση ενός επαγγελματικού προφίλ στο Instagram.

Η εταιρεία μας με την τεράστια εμπειρία της στον χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ, είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη διαχείριση του προφίλ σας στο Instagram και να το αξιοποιήσει με τρόπο ώστε να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά σας και να κερδίσει νέους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αναλαμβάνουμε την τακτική ανάρτηση περιεχομένου, με υλικό από την εταιρεία και τα προϊόντα σας, με την κατάλληλη στόχευση στο κοινό που ενδιαφέρεται για αυτά.

Μερικές από τις βασικότερες ενέργειες που αναλαμβάνουμε κατά την διαχείριση του προφίλ σας στο Instagram είναι:

 • Δημιουργία γραφικών και φωτογραφιών.
 • Τακτική ανάρτηση φωτογραφιών με σκοπό την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.
 • Απάντηση σε σχόλια και ερωτήσεις των πελατών σας.
 • Αύξηση του αριθμού των follower σας.

Πληρωμένες καμπάνιες για συγκεκριμένες αναρτήσεις που θα σας εξασφαλίσουν πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας!