ΠΡΟΣΟΧΗ : Νέος ιός στο Facebook – H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη

1623

ios69

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Θραύση κάνει ο ιός “H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη” στο facebook

taxalia

Όλο και περισσότεροι χρήστες του facebook ανακαλύπτουν ότι στο προφίλ τους δημοσιεύεται χωρίς τη θέλησή τους η εικόνα που βλέπετε και ένα σχόλιο το οποίο υποτίθεται ότι έκαναν αυτοί.

Πρόκειται για scam – απάτη κι όχι ακριβώς ιο, που παίρνει πρόσβαση στο προφίλ όσων είχαν την περιέργεια να διαβάσουν αυτή την είδηση ή άλλες παρόμοιες τις οποίες αναρτά με πικάντικους τίτλους το site  *******.com

Οι χρήστες που …διψούν να διαβάσουν τέτοιες γελοιότητες δίνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν πρόσβαση στον διαχειριστή του tsoyskes να κάνει ό,τι θέλει στο facebook τους.

Το ξανάπαμε χιλιάδες φορές: μην κάνετε κλικ όπου να ΄ναι, θα το πληρώσετε ακριβά . Μην κάνετε κλικ σε εντυπωσιακές ειδήσεις που σας προτρέπει χονδροειδώς με πικάντικους τίτλους όπως “δείτε τι έπαθε η…”, “δεν θα πιστεύετε αυτό που συνάντησε ο…” και τέτοιες χαζομάρες.

Με μια λέξη: αντισταθείτε στην περιέργεια ! (γιατί αν δεν αντισταθείτε κάποια στιγμή θα γίνετε ρεζίλι στους φίλους σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις).

Πηγή : Taxalia.blogspot.com

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .