ΠΡΟΣΟΧΗ : Νέος ιός στο Facebook – H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη

19

ios69

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Θραύση κάνει ο ιός “H στάση 69 από Σολωμού και Μουζουράκη” στο facebook

taxalia

Όλο και περισσότεροι χρήστες του facebook ανακαλύπτουν ότι στο προφίλ τους δημοσιεύεται χωρίς τη θέλησή τους η εικόνα που βλέπετε και ένα σχόλιο το οποίο υποτίθεται ότι έκαναν αυτοί.

Πρόκειται για scam – απάτη κι όχι ακριβώς ιο, που παίρνει πρόσβαση στο προφίλ όσων είχαν την περιέργεια να διαβάσουν αυτή την είδηση ή άλλες παρόμοιες τις οποίες αναρτά με πικάντικους τίτλους το site  *******.com

Οι χρήστες που …διψούν να διαβάσουν τέτοιες γελοιότητες δίνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν πρόσβαση στον διαχειριστή του tsoyskes να κάνει ό,τι θέλει στο facebook τους.

Το ξανάπαμε χιλιάδες φορές: μην κάνετε κλικ όπου να ΄ναι, θα το πληρώσετε ακριβά . Μην κάνετε κλικ σε εντυπωσιακές ειδήσεις που σας προτρέπει χονδροειδώς με πικάντικους τίτλους όπως “δείτε τι έπαθε η…”, “δεν θα πιστεύετε αυτό που συνάντησε ο…” και τέτοιες χαζομάρες.

Με μια λέξη: αντισταθείτε στην περιέργεια ! (γιατί αν δεν αντισταθείτε κάποια στιγμή θα γίνετε ρεζίλι στους φίλους σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις).

Πηγή : Taxalia.blogspot.com

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet