Νέο Fake Lottery Scam ( απάτη ) αυτή τη φορά στα Ελληνικά

1483

spam

Συγχαρητήρια για την επιβεβαίωση της ανταμοιβής νίκη

Προσοχή σε αυτό το email ! Με λίγη διερεύνηση στο internet ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για άλλη μια Scam καμπάνια. Η συγκεκριμένη είναι στοχευμένη για χρήστες διαδικτύου στην Ελλάδα. Το παράξενο είναι ότι ο αλγόριθμος του Gmail που αναγνωρίζει τα spam και τα ανακατευθύνει άμεσα πριν φτάσουν στο inbox σας στο φάκελο spam, το συγκεκριμένο email δεν το αναγνώρισε αφού το κατεύθυνε κανονικά στο inbox μας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι spam email και όλα σας υπόσχονται κάτι (χρήματα, η δουλειά με καλό μισθό / προμήθειες, δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, λαχείο, βραβείο,  χρυσόσκονη / διαμάντια,κλπ.), σε αντάλλαγμα για μια μικρό «τέλος» ή κάποιο είδος του εμβάσματος.

Φυσικά, δεν πάρετε αυτά που υπόσχονται δεν υπάρχει δουλειά, δεν υπάρχει δάνειο, δεν υπάρχει βραβείο. Είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σας κάνουν να στείλετε χρήματα. Εάν λάβετε ένα από αυτά τα μηνύματα, διαγράψτε απλά, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλο μηνύματα  spam.

Δείτε το μήνυμα. Turn off for: Greek

Επικοινωνία:

Νικητής: Αγαπητέ κύριε / κυρία / Αυτό γίνεται για να σας ενημερώσουμε ότι η ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι συνδεδεμένη με το τυχερό μεταξύ των 7 Αριθμός αναφοράς νικητής: 7864

GB, Ticketclo: 7842HJ,

αριθμός παρτίδας: Αριθμός και Τυχερός 1098BS: 9757PR/11 κέρδισε $ 2.500,000.00 (δύο εκατομμύρια, πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια)

Εθνική ΕΠΑ skyve σε απευθείας σύνδεση μαζί με MicrosoftCorporation.Para διεκδικήσει το βραβείο,.

παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Όρους και τμήμα Εθνικό Τμήμα της καταγγελίας ΕΠΑ E-mail: postcodalotter@yahoo.com

Fax: + Είστε, επίσης, συμβουλές που παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

Το όνομά σας:

Τηλέφωνο / Φαξ: 0031205241622

E-mail: postcodalotter@yahoo.com

Εθνικότητα του:

Συγχαρητήρια και πάλι από τη διοίκηση και τους εργαζομένους του εταιρεία, και χάρη thisreason, ο τυχερός νικητής του προγράμματος προσφορές μας.

SINC Mark Van Dijk www.postcodeloterij.nl

Copyright © iGuRu.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .