Αρχική » Security » Νέο Fake Lottery Scam ( απάτη ) αυτή τη φορά στα Ελληνικά

Νέο Fake Lottery Scam ( απάτη ) αυτή τη φορά στα Ελληνικά

spam

Συγχαρητήρια για την επιβεβαίωση της ανταμοιβής νίκη

Προσοχή σε αυτό το email ! Με λίγη διερεύνηση στο internet ανακαλύψαμε ότι πρόκειται για άλλη μια Scam καμπάνια. Η συγκεκριμένη είναι στοχευμένη για χρήστες διαδικτύου στην Ελλάδα. Το παράξενο είναι ότι ο αλγόριθμος του Gmail που αναγνωρίζει τα spam και τα ανακατευθύνει άμεσα πριν φτάσουν στο inbox σας στο φάκελο spam, το συγκεκριμένο email δεν το αναγνώρισε αφού το κατεύθυνε κανονικά στο inbox μας.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι spam email και όλα σας υπόσχονται κάτι (χρήματα, η δουλειά με καλό μισθό / προμήθειες, δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, λαχείο, βραβείο,  χρυσόσκονη / διαμάντια,κλπ.), σε αντάλλαγμα για μια μικρό «τέλος» ή κάποιο είδος του εμβάσματος.

Φυσικά, δεν πάρετε αυτά που υπόσχονται δεν υπάρχει δουλειά, δεν υπάρχει δάνειο, δεν υπάρχει βραβείο. Είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σας κάνουν να στείλετε χρήματα. Εάν λάβετε ένα από αυτά τα μηνύματα, διαγράψτε απλά, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλο μηνύματα  spam.

Δείτε το μήνυμα. Turn off for: Greek

Επικοινωνία:

Νικητής: Αγαπητέ κύριε / κυρία / Αυτό γίνεται για να σας ενημερώσουμε ότι η ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι συνδεδεμένη με το τυχερό μεταξύ των 7 Αριθμός αναφοράς νικητής: 7864

GB, Ticketclo: 7842HJ,

αριθμός παρτίδας: Αριθμός και Τυχερός 1098BS: 9757PR/11 κέρδισε $ 2.500,000.00 (δύο εκατομμύρια, πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια)

Εθνική ΕΠΑ skyve σε απευθείας σύνδεση μαζί με MicrosoftCorporation.Para διεκδικήσει το βραβείο,.

παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους Όρους και τμήμα Εθνικό Τμήμα της καταγγελίας ΕΠΑ E-mail: postcodalotter@yahoo.com

Fax: + Είστε, επίσης, συμβουλές που παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

Το όνομά σας:

Τηλέφωνο / Φαξ: 0031205241622

E-mail: postcodalotter@yahoo.com

Εθνικότητα του:

Συγχαρητήρια και πάλι από τη διοίκηση και τους εργαζομένους του εταιρεία, και χάρη thisreason, ο τυχερός νικητής του προγράμματος προσφορές μας.

SINC Mark Van Dijk www.postcodeloterij.nl

Copyright © iGuRu.gr

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Το FaceApp βάζει σε κίνδυνο την προσωπική μας ζωή

FaceApp. Η εφαρμογή ξαναγίνεται viral μετά από δύο χρόνια κυκλοφορίας. Τα εφέ της έχουν βελτιωθεί …