Προσεχώς νέο κουμπί δημοσίευσης από το Facebook

1104

FacebookButton2-640x360

 

Μετά την προσθήκη της επιλογής ‘Reply’ για στοχευμένες απαντήσεις στα σχόλια του Facebook, αυτή τη φορά το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει την ενσωμάτωση ενός νέου κουμπιού μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να δημοσιεύει αυτό που θέλει από οπουδήποτε και αν βρίσκεται (π.χ. στο προφίλ κάποιου φίλου) δίχως να επιστρέφει στο Timeline ή το News Feed του.

Το νέο κουμπί θα εμφανίζεται πάνω δεξιά (δίπλα από το ονοματεπώνυμο σου) και μόλις το πατάς θα σε κατευθύνει στο γνωστό “How are you feeling” του Facebook. Το νέο κουμπί θυμίζει το αντίστοιχο ‘Compose a tweet’ του Twitter και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται σε μια μικρή ομάδα χρηστών.

Τέλος, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να αναβαθμίσει και τη λειτουργία Facebook Events προσθέτοντας στα προγραμματισμένα γεγονότα πληροφορίες για τον καιρό.

Πηγή : techgear.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .