Προσοχή ! Νέα απάτη στο Facebook . Ο φίλος της Nicki Minaj διέρρευσε πρόστυχη ταινία για να την εκδικηθεί

1357

Facebook-Scam-Nicki-Minaj-s-Boyfriend-Leaks-Raunchy-Tape-as-Revenge

Επισκεφτείτε μας https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Άλλη μια απάτη που αφορά διασημότητα έχει κυκλοφορήσει στο Facebook. Αυτή τη φορά, οι απατεώνες ισχυρίζονται ότι ο φίλος της Nicki Minaj έχει διαρρεύσει μια πρόστυχη ταινία για να την ξανακερδίσει.

Oι σύνδεσμοι από τις ψεύτικες δημοσιεύσεις κατευθύνουν τον χρήστη σε μια ιστοσελίδα που ονομάζεται ihatenickinow.blogspot.com. Εδώ, ζητείται από τους χρήστες να το κοινοποιήσουν στο χρονολόγιό τους, προκειμένου να μπορέσουν να δουν το βίντεο.

Μόλις κοινοποιηθεί η δημοσίευση, τα θύματα ανακατευθύνονται σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα του YouTube όπου πληροφορούνται ότι «το βίντεο απευθύνεται σε ενήλικες» και τους ζητείται να επιβεβαιώσουν την ηλικία του, συμπληρώνοντας ένα απλό τεστ. Τα τεστ είναι στην ουσία καμουφλαρισμένες έρευνες από όπου οι απατεώνες κερδίζουν κάποιο χρηματικό ποσό κάθε φορά που την συμπληρώνει κάποιος.

Αν συναντήσετε παρόμοιες δημοσιεύσεις, ακόμα στο χρονολόγιο κάποιου φίλου, θα ήταν φρόνιμο να τον ενημερώσετε ότι έχει πέσει θύμα απάτης.

Επίσης ποτέ δεν ανοίγουμε τέτοιου είδους βίντεο καθώς και διευθύνσεις όπως ”δείτε τι έκανε η τάδε” , ”δείτε πως είναι ο τάδε” , ”δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε το τάδε” και άλλα τέτοια

 

Πηγή : www.secnews.gr

 

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα,κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .