Αρχική » Social Media » Facebook » ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σελίδες ΑΠΑΤΗ υπόσχονται δωρεάν κάρτες κινητής στο Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σελίδες ΑΠΑΤΗ υπόσχονται δωρεάν κάρτες κινητής στο Facebook

BLOCKIO-660x330

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/asfaleia.sto.internet  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Αλήθεια για πόσα χρήματα θα δίνατε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε έναν άγνωστο; Μια νέα απάτη στο Facebook  υπόσχεται δωρεάν κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Βέβαια υπάρχουν και οι επιτήδειοι που την χρησιμοποιούν για να θησαυρίσουν.  Την απάτη την ανακαλύψαμε στο Facebook όπως προαναφέραμε. Το ενδιαφέρον όμως είναι ο τρόπος που την προβάλλουν. Κάποια από τις χιλιάδες σελίδες του Facebook που χρησιμοποιούν ένα πιασάρικο όνομα για να μαζέψει likes, αποφάσισε να διαφημίσει την , απατη , καμπάνια μέσω διαφημίσεων του Facebook.

2013-11-05 23_15_00-blockio-page

Η συγκεκριμένη σελίδα έχει μαζέψει πάνω από 100.000 likes, όπως φαίνεται όμως δεν της φτάνουν και αποφάσισε να διαφημίσει το scam. Το κανονικό url του επαναστατικού παιχνιδιού που χαρίζει κάρτες κινητής είναι:

http://www.gr.n-mobile.net/blockio/

Ο διαχειριστής της σελίδα του Facebook χρησιμοποιεί όμως ένα μεταμφιεσμένο με tinyurl, link που περιέχει ένα αναγνωριστικό που θα του επιφέρει κέρδος για κάθε ολοκληρωμένη συμμετοχή.

http://www.gr.n-mobile.net/blockio/?id_promo=386&ncode=f8f465eee882f499b4354dc958d58d89

Φυσικά και δεν θα κερδίσετε κάποια κάρτα.

Με το που τελειώσει το παιχνίδι θα σας ζητηθεί ο αριθμός τηλεφώνου σας. Τι λέτε θα τον δώσετε; Αν αποφασίσετε να καταχωρίσετε το τηλέφωνο σας, μην αναρωτιέστε μετά που σας βρίσκουν και σας στέλνουν μηνύματα από 5ψήφιους κλπ.

Τα προσωπικά σας στοιχεία συγκεντρώνονται και πωλούνται σε διαφημιστικές εταιρείες και όχι μόνο.

Παρακάτω φαίνεται το παιχνίδι που «χαρίζει» κάρτες

BLOCKIO-660x330

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΕΣ , ΛΑΠΤΟΠ , ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ .

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα,κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

 

Προτεινόμενο άρθρο ( πατήστε πάνω στην παρακάτω πρόταση ) 

Ακόμα μια σελίδα ΑΠΑΤΗ  που υπόσχεται δωρεάν κάρτες για το κινητό 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Τα σχολεία αρχίζουν . Προσέξτε για κακόβουλο λογισμικό στα σχολικά βοηθήματα

Η αναζήτηση σχολικών βοηθημάτων σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο εκθέτει τους μαθητές σε ένα ευρύ …