Τα νέα Emoticons του Facebook

11

Facebook-Emoticons

Το Facebook δοκιμάζει emoticons, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο χρήστης στα status updates του, δίνοντας σ’ αυτά πιο χαρούμενη και περιγραφική διάθεση. Τα emoticons θα μπορούν να περιλαμβάνουν από ένα χαμογελαστό πρόσωπο έως ακόμη και ένα… παγωτό χωνάκι.

Το καινούριο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο, προς το παρόν, σε επιλεγμένα profiles, προσφέροντας ποικιλία emoticons για να επιλέξει ο χρήστης, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που θα ακολουθούν, ενώ αναμένεται να επεκταθεί σύντομα σε περισσότερους.

Δίπλα στις επιλογές τοποθεσίας, προσθήκης φωτογραφιών αλλά και φίλων, θα κάνει την εμφάνισή της μία νέα επιλογή για την προσθήκη των γνωστών εικονιδίων.

Με τη νέα αυτή λειτουργία θα μπορεί ο καθένας να περιγράψει τη διάθεση του (τουλάχιστον αυτό μας προτρέπει το Facebook), συνοδεύοντας τα μηνύματα του με εικόνες.

Τα νέα emoticons θα χωρίζονται σε κατηγορίες όπως drinking, eating, watching, listening κτλ. παρέχοντας στους χρήστες μία μεγάλη ποικιλία για να διαλέξουν όπιο τους ταιριάζει.

Ωστόσο, δεν θα μπορεί κάποιος να απαντήσει σε ένα τέτοιο status χρησιμοποιώντας emoticons, μία επιλογή που ίσως δούμε στο μέλλον.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες (κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες), ενώ αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει διαθέσιμη και για τον υπόλοιπο κόσμο

4 1 2 3

 

Πηγές : techit.gr – digitallife.gr