Αρχική » Social Media » Facebook » Τα νέα Facebook stickers

Τα νέα Facebook stickers

facebook_stickers

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθως και τεχνολογικα νεα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων

 

Δεν ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα Facebook stickers, αυτά τα υπερμεγέθη emoticons που λατρεύουν οι Ασιάτες και πρόσφατα πρoπρόσθεσε το Facebook στις mobile εφαρμογές του, πάντως η είδηση είναι ότι πλέον διατίθενται και στη web έκδοση του αγαπημένου σας (ή όχι και τόσο) κοινωνικού δικτύου.

fb_stickers

Η χρήση των stickers είναι αρκετά απλή. Ξεκινήστε μία συνομιλία με κάποιον, κάντε click στο εικονίδιο των emoticons στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης και επιλέξτε το sticker που θέλετε να προσθέσετε στη συνομιλία σας.

Προεγκατεστημένες είναι λίγες «οικογένειες» stickers, μπορείτε ωστόσο να κατεβάσετε περισσότερες, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του «καλαθιού» στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου τους, ώστε να μεταβείτε στο Sticker Store. Προς το παρόν, όλα είναι δωρεάν, πιθανότατα ωστόσο το Facebook να παρουσιάσει και κάποια που θα μπορείτε να αποκτήσετε επί πληρωμή, αργότερα…Θα δείξει !

Σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες !

 

Πηγή : digitallife.gr

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp

Αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του Facebook και των διάφορων άλλων υπηρεσιών της …