Τα νέα Facebook stickers

1061

facebook_stickers

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθως και τεχνολογικα νεα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων

 

Δεν ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τα Facebook stickers, αυτά τα υπερμεγέθη emoticons που λατρεύουν οι Ασιάτες και πρόσφατα πρoπρόσθεσε το Facebook στις mobile εφαρμογές του, πάντως η είδηση είναι ότι πλέον διατίθενται και στη web έκδοση του αγαπημένου σας (ή όχι και τόσο) κοινωνικού δικτύου.

fb_stickers

Η χρήση των stickers είναι αρκετά απλή. Ξεκινήστε μία συνομιλία με κάποιον, κάντε click στο εικονίδιο των emoticons στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης και επιλέξτε το sticker που θέλετε να προσθέσετε στη συνομιλία σας.

Προεγκατεστημένες είναι λίγες «οικογένειες» stickers, μπορείτε ωστόσο να κατεβάσετε περισσότερες, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του «καλαθιού» στην πάνω δεξιά γωνία του παραθύρου τους, ώστε να μεταβείτε στο Sticker Store. Προς το παρόν, όλα είναι δωρεάν, πιθανότατα ωστόσο το Facebook να παρουσιάσει και κάποια που θα μπορείτε να αποκτήσετε επί πληρωμή, αργότερα…Θα δείξει !

Σύντομα διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες !

 

Πηγή : digitallife.gr

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .