Ψεύτικη ιστοσελίδα διανομής του Skype

1179

skype-hero

Εμπειρογνώμονες από την GFI Labs ανακάλυψαν μια ψεύτικη ιστοσελίδα διανομής του Skype (skype.messenger-2013.com).

Η ιστοσελίδα προσφέρει συνδέσεις για να κατεβάσετε την δημοφιλή εφαρμογή, αλλά οι υπηρεσίες τους δεν είναι δωρεάν, παρά το γεγονός ότι το λογισμικό που παρέχουν είναι δωρεάν.

Οι χρήστες που θα θελήσουν να κατεβάσουν το λογισμικό από αυτήν την ιστοσελίδα θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στην Softwarepros.com για να πάρουν το URL λήψης του Skype.

Η εγγραφή κοστίζει 9,9 δολάρια και δεν επιστρέφεται.

Ευτυχώς, η ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή είναι offline, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να εξακολουθούν να είναι προσεκτικοί δεδομένου ότι οι απατεώνες μπορούν να αλλάξουν εύκολα το domain και να εκκινήσει εκ νέου το σύστημα με την απάτη .

Αν θέλετε να κατεβάσετε ένα νόμιμο αντίγραφο του Skype δωρεάν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Copyright © iGuRu.gr

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .