Όροι Χρήσης

Το S@fer-Internet.Gr είναι ένα τεχνολογικό site που περιλαμβάνει κυρίως , άρθρα άλλων (εξωτερικών) ειδησειογραφικών πηγών μέσω αναδημοσίευσης και άρθρα από τους συντάκτες του. Στο τέλος κάθε άρθρου αναγράφεται ευκρινώς η πηγή του.

Το S@fer-Internet.Gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του S@fer-Internet.Gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη.

Το S@fer-Internet.Gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο, άρθρα, βίντεο, εικόνες, σήματα και οτιδήποτε άλλο ανήκουν στους δημιουργούς τους. Η αναμετάδοση των άρθρων γίνεται ευδιάκριτα με αναφορά της πηγής και link προς αυτή. Όλα τα άρθρα «συνοδεύονται από την ένδειξη της πηγής και του ονόματος του δημιουργού».

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρων του S@fer-Internet.Gr με την προϋπόθεση της αναφοράς πηγής με ενεργό link προς το άρθρο.

Αν κάποιο άρθρο του S@fer-Internet.Gr σας θίγει ή επιθυμείτε την διαγραφή του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας