Αρχική » Social Media » Facebook » Συνελήφθη 25χρονος που έκλεινε ραντεβού σε ανήλικες με ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Συνελήφθη 25χρονος που έκλεινε ραντεβού σε ανήλικες με ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Έκλεινε ραντεβού σε ανήλικες με ψεύτικο προφίλ στο ίντερνετ !Ο λόγος για έναν 25χρονο ο οποίος με ψεύτικο προφίλ στο facebook «ψάρευε» ανήλικες για να κάνει σεξ με αμοιβή.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ποιοί είμαστε

Έκλεινε ραντεβού σε ανήλικες με ψεύτικο προφίλ στο ίντερνετ !Ο λόγος για έναν 25χρονο ο οποίος με ψεύτικο προφίλ στο facebook «ψάρευε» ανήλικες για να κάνει σεξ με αμοιβή.

Ένας 25χρονος που “ψάρευε” ανήλικες στο Facebook, προσφέροντας τους χρήματα για να έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί του, έπεσε στα “δίχτυα” της Αστυνομίας, χάρις στην έξυπνη παγίδα που του έστησε μία μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφοριες η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από τη Βοιωτία αντιλήφθηκε πως το παιδί της επικοινωνούσε διαδικτυακά με τον 25χρονο , ο οποίος της ζητούσε να συνευρεθούν ερωτικά προσφέροντάς της χρήματα.

Χωρίς να πει τίποτα στην κόρη της, η μητέρα δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook και προσποιούμενη πως είναι ανήλικη του έκλεισε ραντεβού.

Εκείνος “τσίμπησε το δόλωμα” και πήγε στη συνάντηση, κοντά στο Μουσείο της Θήβας, όπου αντί να βρει το ανήλικο κορίτσι που περίμενε, είδε αστυνομικούς της Ασφάλειας Θηβών να του περνούν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με αναρτήσεις που είχε κάνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο κτήριο της ΑΔ Βοιωτίας ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

 

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Τα σχολεία αρχίζουν . Προσέξτε για κακόβουλο λογισμικό στα σχολικά βοηθήματα

Η αναζήτηση σχολικών βοηθημάτων σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο εκθέτει τους μαθητές σε ένα ευρύ …