Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας,φωτογραφιών,λογαριασμό προφίλ του 47χρονου τέρατος που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

23

25062014_maurodhmos2

Επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας,… οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός «προφίλ» (όνομα και φωτογραφία) που είχε δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, 47χρονος κάτοικος Λάρισας, ο οποίος συνελήφθη στις 3 Ιουνίου 2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για πορνογραφία ανηλίκων.

25062014_maurodhmos2

25062014_maurodhmos1

25062014_maurodhmos3

Ο δράστης, που είναι άνεργος, διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, συνομιλούσε από το κινητό του τηλέφωνο με την ανήλικη, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, μέσω Facebook και, χρησιμοποιώντας το προφίλ 19χρονου της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες για να μην κάνει κακό στους δικούς της!

Η ανήλικη με τους γονείς της κατήγγειλαν την περιπέτεια της νεαρής κοπέλας (που από τη στενοχώρια της έβλεπε εφιάλτες τη νύχτα…) και, μετά από έρευνες, ο δράστης εντοπίστηκε στη Λάρισα και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υπολογιστή αλλά έμπαινε στο Facebook, από το κινητό του τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, όπου βρήκαν άλλες δύο φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών, η ταυτότητα των οποίων εξετάζεται.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστης είναι ο ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ Θεμιστοκλής του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα.
Ο λογαριασμός «προφίλ» που είχε δημιουργήσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έχει το όνομα « themistoklis mavrodimos » με φωτογραφία.
25062014_them.maur

Σε βάρος του 47χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση της σωματικής δυσλειτουργίας λόγω οργανικής νόσου του ανήλικου και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Για το Δελτίο Τύπου της 04-06-2014 πατήστε ΕΔΩ

Για το Δελτίο Τύπου της 25-06-2014 πατήστε ΕΔΩ

Για να Διαβάσετε τα τελευταία άρθρα της σελίδας πατήστε ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πατήστε ΕΔΩ

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ