Αρχική » Ασφάλεια στο Internet » Ηλεκτρονικό Έγκλημα » Αμετανόητος και ειρωνικός ο 56χρονος για την παιδική πορνογραφία

Αμετανόητος και ειρωνικός ο 56χρονος για την παιδική πορνογραφία

pornografi

Όχι μόνο είναι αμετανόητος, αλλά δε δίστασε να… δαγκώσει αστυνομικό όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν, επειδή κατείχε σκληρές εικόνες παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του τηλέφωνο. Ακόμα και φωτογραφία με βιασμό μωρού (που εκτιμάται ότι είναι κάτω του ενός έτους) βρήκαν οι αστυνομικοί στο τηλέφωνό του.

Βρήκαν ακόμα και φωτογραφία με βιασμό βρέφους!

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ο λόγος για τον 56χρονο ελαιοχρωματιστή, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας Δημ. Σταύρου και του απήγγειλε τις κατηγορίες της προμήθειας, απόκτησης και κατοχής πορνογραφικού υλικού κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βάρος ανήλικων προσώπων που δεν υπερβαίνουν το 15ο έτος της ηλικίας τους σε βαθμό κακουργήματος, της αντίστασης κατά της αρχής και της απλής σωματικής βλάβης. Από την ανακρίτρια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Για όλα φταίει η… Google

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 56χρονος τηρεί προκλητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς, ενώ δε διστάζει να τους ειρωνεύεται. Όταν την Πέμπτη τον συνέλαβαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας να έχει συνδεθεί στο ίντερνετ από δωρεάν wifi και να κατεβάζει φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ δε δίστασε να δαγκώσει και αστυνομικό στο χέρι, προκειμένου να ξεφύγει. Ούτε και όταν του πέρασαν χειροπέδες άλλαξε στάση, καθώς συνέχισε να είναι αμετανόητος για τις πράξεις του, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί κατέβαζε φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία, τους απαντούσε ότι αυτός δεν έκανε τίποτα και πως «τα του έστελνε η… Google»!

Ψάχνουν κι άλλα

Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες είχαν παραξενευτεί από το γεγονός ότι ο 56χρονος σύχναζε πάντα στην πλατεία της Καλαμάτας και στον πεζόδρομο της Αριστομένους, κυρίως ώρες που είναι παιδιά εκεί. Οι έρευνες, πάντως, της Αστυνομίας δεν έχουν σταματήσει, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η αναλυτική εξέταση του κινητού του τηλεφώνου από τους αστυνομικούς των εργαστηρίων εγκληματολογικών ερευνών. Να σημειωθεί ότι ο 56χρονος διέμενε μόνος.

Θάρρος News & Βίκυ Βετουλάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου , για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου, για πορνογραφία …