Αρχική » Social Media » Facebook » Facebook Security Checkup για Android συσκευές

Facebook Security Checkup για Android συσκευές

SWEDEN-FACEBOOK-DATA-CENTER-SERVERS

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , τεχνολογικα νέα , Ειδήσεις , ενημερώσεις για θέματα ασφάλειας και το πιο σημαντικό η προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩ . Στόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

 

Με την υπηρεσία Security Checkup οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο με μεγαλύτερη ασφάλεια. Συγκεκριμένα, το εργαλείο ασφαλείας προσφέρει αρχικά τη δυνατότητα οι χρήστες να αποσυνδέονται από τον λογαριασμό τους, από οποιονδήποτε browser ή συσκευή που έχουν να χρησιμοποιήσουν καιρό.

Πρωτοεμφανίστηκε στη desktop έκδοση του Facebook τον Ιούλιο και τώρα είναι πλέον διαθέσιμο και στη mobile έκδοση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το εργαλείο ασφαλείας του Facebook, Security Check, έφτασε στις Android συσκευές, ενώ σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στις iOS.

Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν άμεσα τις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού τους, να αποσυνδέονται από συσκευές που δεν χρησιμοποιούν και να δέχονται ειδοποιήσεις για logins που πραγματοποιούν από άλλες συσκευές , μεταξύ πολλών άλλων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Facebook: «Καθιστούμε πιο εύκολο να κρατάτε τον λογαριασμό σας ασφαλή με το Security Checkup. Ξεκινώντας από σήμερα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο στις συσκευές Android για να έχετε εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις ασφαλείας, να πραγματοποιείτε log out από browsers και συσκευές που δεν χρησιμοποιήσατε εδώ και αρκετό καιρό, να ενεργοποιήσετε τα Login Alerts σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας από νέο υπολογιστή ή smartphone και φυσικά να αλλάξετε το password σας».

Για να ενεργοποίησε το Security Check από Android συσκευή, πηγαίνετε στο Help Center, ενώ για desktop υπολογιστή πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθείστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Έφηβοι και μεταμεσονύκτιο σερφάρισμα στο διαδίκτυο

Όχι δεν κοιμάται, κάνει vamping . Κόκκινα μάτια, ατονία και έντονη υπνηλία για τον έφηβο σας, …