Νέα απάτη στο Facebook υπόσχεται 10 Lamborghini

10

lamborghini-facebook-like-farming-scam

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Μια νέα απάτη στο Facebook υπόσχεται 10 Lamborghini. Ναι, καλά διαβάσατε .Υπάρχουν πολλές σελίδες Lamborghini στο Facebook που έχει συσταθεί από οπαδούς της διάσημης μάρκας αυτοκινήτων. Υπάρχουν όμως μερικές που είναι απλά είναι σχεδιασμένες για να ξεγελάσουν τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Το τελευταίο Scam που εντοπίστηκε από το Hoax Slayer ( http://www.hoax-slayer.com/lamborghini-facebook-like-farming-scam.shtml ) αναφέρει ότι σε μια σελίδα του Facebook που ονομάζεται “Lamborghini” υπάρχουν οι παρακάτω οδηγίες:

“Δίνουμε 10 Lamborghini. στις 5 Απρίλη 2014
Οι Τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στις 5 Απριλίου.
Βήμα 1) Κάντε like σε αυτό το post .
Βήμα 2 ) Σχόλιάστε ποιο χρώμα θέλετε.
Βήμα 3 ) Μοιραστείτε το στον τοίχο σας.

Καλή τύχη σε όλους !”

ή στα Αγγλικά

We are giving 10 Lamborghini. on April 5, 2014
Lucky Winners Will Be Announced On 5 April.
Step 1) Like this post.
Step 2) Comment which color you want.
Step 3) Share On Your wall.

Good Luck to everyone!!

Όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες παρόμοιες απάτες, κανείς δεν κερδίζει κάτι, πόσο μάλλον μια Lamborghini. Οι απατεώνες προσπαθούν να πείσουν τα θύματα τους να διαδώσουν την απάτη για να αυξήσουν τον αριθμό των likes στη σελίδα τους. Μια σελίδα στο Facebook, με ένα μεγάλο αριθμό των likes μπορεί να αξίζει πάρα πολλά στις υπόγειες αγορές, του διαδικτύου γιατί μπορεί να αναδιαμορφωθεί ανάλογα και να διαφημίσει αρκετά τα είδη προϊόντων και υπηρεσιών που αποσκοπούν ακόμα και στη διανομή malware.

Πηγή : iguru.gr

 

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ίντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ