Αρχική » Social Media » Facebook » Απάτη στο Facebook με δήθεν διαγωνισμό για κινητά καταγγέλλει η Samsung

Απάτη στο Facebook με δήθεν διαγωνισμό για κινητά καταγγέλλει η Samsung

Samsung-Logo-HD

Ανακοίνωση – ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό για απατηλή  αναγγελία διαγωνισμού, με δώρα στα στοιχεια της εταιρείας Samsung Electronics Hellas, καταγγέλλει η εταιρεία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Σύμφωνα με τη  ανακοίνωση της εταιρείας Samsung Electronics Hellas, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι ο διαγωνισμός στο Facebook, στον οποίο αναφέρεται ότι 1.000 συσκευές Samsung Galaxy S7 θα διατεθούν δωρεάν, μέσω του λογαριασμού Samsung-Greece, ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη σελίδα της Samsung Hellas στο Facebook «Samsung Greece», από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται υπεύθυνα για τα νέα της εταιρείας.

fb

wp-1467890987805

Η εταιρεία Samsung Electronics Hellas, απευθύνει έκκληση  σε όσους χρήστες έχουν γίνει αποδέκτες της συγκεκριμένης παραπλανητικής ανάρτησης, να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές ή με τη Samsung στο τηλέφωνο 80111 7267 864.

ΠΗΓΗ : Νάντια Αλεξίου NantiaReport

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας οτι σε περίπτωση που δείτε κάποιον ψεύτικο διαγωνισμό να μας το αναφέρετε έτσι ώστε να ενημερώσουμε τους χρήστες .

Πάντα να είστε προσεκτικοί με τους διαγωνισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ειδικά στο Facebook . Πάντα να ενημερώνεστε από επίσημες σελίδες σε ότι αφορά διαγωνισμούς που υπόσχονται κινητά , τηλεοράσεις , αυτοκίνητα , κότερα κ.α , δώρα πολλών ευρώ . Δεν στέκει μια σελιδα να χαρίζει 500 κινητά και να ζητάει αριθμό κινητού τηλεφώνου όπως στον συγκεκριμένο διαγωνισμό .

Οι σελίδες απάτες με τους ψεύτικους διαγωνισμούς που υπόσχονται θα χαρίσουν 1000 κινητά η 10 μερσεντες κ.α δίνουν ένα ψευτικο λινκ οπου ενδιαφερόμενοι καλούνται να πατήσουν , στο link , που υπάρχει στην ανάρτηση που έχουν κάνει . Κι εκεί, αφού επιλέξουν το δώρο που θέλουν να κερδίσουν μέσα από δήθεν κλήρωση , πρέπει να δώσουν και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου . Τι γίνετε μετά ; Απλα πράγματα … μόλις έχετε κάνει εγγραφή σε αριθμό υψηλού κινδύνου

Σχετικά με τους διαγωνισμούς που χαρίζουν ένα φορτηγό κινητά , ταμπλετ κ.α να ενημερώνεστε από Επαληθευμένη Σελίδα . Κάποιες Σελίδες και προφίλ έχουν επαληθευτεί από το Facebook ώστε να πληροφορούν τους άλλους ότι είναι αυθεντικές. Αν δείτε ένα μπλε σήμα σε μια Σελίδα ή ένα προφίλ, αυτό σημαίνει ότι το Facebook έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για την αυθεντική Σελίδα ή το αυθεντικό προφίλ για το συγκεκριμένο δημόσιο πρόσωπο, εταιρεία στον τομέα των media ή επωνυμία. Αν δείτε ένα γκρι σήμα σε μια Σελίδα, αυτό σημαίνει ότι το Facebook έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για αυθεντική Σελίδα για τη συγκεκριμένη επιχείρηση ή οργανισμό.

Για οποιαδήποτε βοήθεια η σελιδα μας είναι στην διάθεση σας και μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στην σελιδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ , μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ η στέλνοντας email στο info(at)safer-internet.gr ( αντικαταστηστε το at με το σύμβολο @ )

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ Σταματογιάννης Ν. : Συμβουλές για την προστασία των ανηλικων στο διαδίκτυο

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ [/button

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου , για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 61χρονου, για πορνογραφία …