Έρχεται διαγωνισμός για απόλυτη προστασία ενάντια στις απειλές του διαδικτύου με Bitdefender Family Pack 2018

1105

Μείνετε συντονισμένοι . Έρχεται διαγωνισμός από Bitdefender για απόλυτη προστασία ενάντια στις απειλές του διαδικτύου 

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Μην κάνετε άλλο συμβιβασμούς με την ασφάλεια σας . Μείνετε συντονισμενοι για τον νέο διαγωνισμό για υψηλής απόδοσης προστασία στις συσκευές σας και απολύτως καμία ανησυχία για την ασφάλεια του 

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σχολική περίοδος και το διαδίκτυο έχει μπει στις μέρες μας στα περισσότερα σπίτια με παιδιά προσχολικής ή σχολικής ηλικίας . Η χρήση του διαδικτύου και η ασφάλεια του υπολογιστή ή κινητού θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύνολο κανόνων και ένας από αυτούς είναι η προστασία του παιδιού και η προστασία του υπολογιστή από ακατάλληλο η επιβλαβές περιεχόμενο .

Όλοι χρησιμοποιουμε το διαδίκτυο για να διαβάσουμε κάποια νέα , να συνομιλησουμε με φίλους , να παίξουμε παιχνιδια ή να κανουμε κάποιες τραπεζικές συναλλαγές και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας μπροστά στον υπολογιστή , στο τάμπλετ ή στο κινητό τηλέφωνο μας . Το πιο ωραίο όμως ακόμα είναι … κάποιος να αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον διαδίκτυο από μόνος του

Η εταιρεία ασφαλείας Bitdefender Greece σε συνεργασία με την σελίδα μας Ασφάλεια στο διαδίκτυο , θα δώσει την δυνατότητα σε λίγες ημέρες 10 τυχεροί να κερδίσουν , μέσω διαγωνισμού , από μια ετήσια άδεια ( η άδεια καλύπτει απεριόριστες συσκευές Windows, Mac OS, iOS & Android) της σουίτας ασφαλείας Bitdefender Family Pack 2018 για πλήρη προστασία της οικογένειας σας από ηλεκτρονικές απειλές και με βελτιωμένο γονικό σύμβουλο για να κρατήσετε το παιδί σας μακριά από της κακοτοπιές του διαδικτύου

 

Τι παρέχει η σουίτας ασφαλείας Bitdefender Family Pack 2018 ;

Προστασία για όλη την οικογένεια . Ο Γονικός Σύμβουλος σας κρατάει ενήμερους για τις online δραστηριότητες των παιδιών σας.

https://bitdefender.gr/blog/parental-control-ghonikos-eleghos/

 • Παρακολουθήστε τα σε Windows, Mac, iOS και Android.
 • Προστατέψτε τα παιδιά σας από ακατάλληλο περιεχόμενο.
 • Αποκλείστε τις ενοχλητικές τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα SMS.
 • Πάντα θα ξέρετε πού βρίσκονται τα παιδιά σας όταν χρησιμοποιούν μια κινητή συσκευή.
 • Ζητήστε από τα παιδιά σας να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Γονικού Συμβούλου στο smartphone τους, για να κάνουν check-in ως “ασφαλή”.
 • Επίσης ενημερώνεστε αυτόματα όταν μπαίνουν σε μια περιοχή απαγορευμένης πρόσβασης.

Προστασία σε Windows ,Mac OS , iOS και Android

Το Bitdefender Family Pack 2018 περιλαμβάνει προστασία πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων.

 • Πλήρης προστασία δεδομένων : Η απόλυτη δύναμη του πιο αποτελεσματικού antivirus που διατίθεται σήμερα. Το Bitdefender Family Pack 2018 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς, worms και Trojans, τα ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα σας και η ιδιωτική ζωής σας είναι σε καλά χέρια.
 • Προηγμένη άμυνα κατά απειλών : Το Bitdefender Family Pack 2018 χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται συμπεριφορική ανίχνευση για να παρακολουθεί στενά τις ενεργές εφαρμογές. Τη στιγμή που θα εντοπίζει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση για την πρόληψη μολύνσεων.
 • Προστασία Webcam : Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
 • Anti-phishing : Το Bitdefender Family Pack 2018 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.
 • Καταπολέμηση απάτης : Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος μας θα σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, όπως τα καζίνο, πορνό, sites δανειοδότησης.
 • Γονικός Σύμβουλος : Με το γονικό σύμβουλο, μπορείτε να ελέγχετε διακριτικά τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών σας για να τα κρατήσετε ασφαλή. Φιλτράρετε το ακατάλληλο περιεχόμενο και ελέγξτε τον online χρόνο για κάθε λογαριασμό παιδιού. Απλώς συνδεθείτε στον κεντρικό λογαριασμό σας στο Bitdefender Central από οπουδήποτε και ενημερωθείτε για την τοποθεσία ή τις δραστηριότητες των παιδιών σας.
 • Firewall Ιδιωτικότητας : Με το Bitdefender Family Pack 2018 θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.
 • Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα : Μείνετε ασφαλείς από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σας μπορεί άθελα τους να μεταφέρουν σε εσάς μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.
 • Ασφαλή περιήγηση : Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση σας πριν πραγματικά να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο. Το Bitdefender Family Pack 2018 επίσης μπλοκάρει κάθε γνωστό μολυσμένο σύνδεσμο.
 • Λειτουργία διάσωσης : Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Family Pack 2018 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

Οχι δεν είναι μόνο αυτές οι δυνατότητες . Είναι φυσικά περισσότερες .

Θέλετε και άλλες περισσότερες δυνατότητες ; Επισκεφτείτε την σελιδα του Bitdefender Family Pack 2018 πατώντας εδώ https://bitdefender.gr/family-pack.html και πατήστε στην επιλογή Δείτε όλες τις λειτουργίες

Η καλύτερη Cyber-Ασφάλεια στον κόσμο και φυσικά δεν υπερβάλουμε . Αναφέρουμε ακριβώς τι λένε οι χρήστες και οι ειδικοί

Το Bitdefender Family Pack 2018 έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από τις πιο προηγμένες απειλές του κυβερνοχώρου στον πλανήτη. Οι συνεχείς ενημερώσεις παρέχονται με κάθε προϊόν Bitdefender και επιταχύνουν την εισαγωγή νέων λειτουργιών και απλοποιούν την ενημέρωση, την αναβάθμιση και την εγκατάσταση της ασφάλειας του Bitdefender.

Το Bitdefender παρέχει πολλαπλά επίπεδα προστασίας από τα ransomware. Χρησιμοποιεί ανίχνευση συμπεριφοράς των απειλών για την πρόληψη μολύνσεων και προστατεύει τα σημαντικότερα σας έγγραφα από κρυπτογράφηση ransomware. Με το Bitdefender, μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι θα χάσετε τα δεδομένα ή τα χρήματά σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή και τις συσκευές σας.

Ποια είναι όμως η Bitdefender ;

Η Bitdefender είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security που προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Για την περιοχή της Ελλάδος και Κύπρου η Bitdefender αντιπροσωπεύετε μέσω της Blue Soft & IT. Από το 2001, Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R & D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της Νο1 βραβευμένη τεχνολογία της, αλλά και μέσω της στρατηγική συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως

Η Bitdefender είναι μια από τις εταιρείες ασφαλείας που εμπιστευόμαστε εδώ στην σελιδα μας η οποία κατατάσσεται σταθερά πρώτη χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμουςμηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες  ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και μεμεγάλη ακρίβεια. Η εταιρεία είναι δίπλα μας και παρέχει προστασία από το 2001 και τον Σεπτέμβριο του 2014  οι τεχνολογίες της έχουν εγκατασταθεί σε περίπου 500 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς συσκευές σε όλο τον κόσμο

Χρήσιμα Link 

Bitdefender Greece : https://www.facebook.com/BitdefenderGR  

Bitdefender Greece : http://bitdefender.gr/

Ασφάλεια στο διαδίκτυο : https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo/

Ασφάλεια στο διαδίκτυο : https://www.facebook.com/groups/asfaleia.sto.internet/

Ποιος είπε ότι για την αποτελεσματική προστασία του υπολογιστή σου θα χρειαστεί να μπλέξεις με δαιδαλώδη μενού και σύνθετες ρυθμίσεις ;

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά την Bitdefender Greece και ιδιαίτερα τον κ. Ι.Γ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .