Αρχική » Security » Απόλυτη προστασία από τις διαδικτυακές απειλές με Bitdefender Total Security 2019

Απόλυτη προστασία από τις διαδικτυακές απειλές με Bitdefender Total Security 2019

Το Bitdefender Total Security 2019 σας δίνει την απόλυτη προστασία από τις διαδικτυακές απειλές και εξασφαλίζει ασυμβίβαστη ταχύτητα και επιδόσεις για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε σήμερα την πιο αποτελεσματική Security σουίτα στην αγορά, χωρίς να επιβραδύνετε το σύστημά σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ποιοί είμαστε

Στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε, δε νοείται να μη χρησιμοποιούμε ένα λογισμικό για την απαραίτητη προστασία από ιούς στο PC. Μια μόλυνση από ιό μπορεί να είναι από μια απλή ενόχληση, μέχρι καταστροφική για τα αρχεία, τα password, και την πιστωτική μας. Όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε, ένα καλό antivirus είναι ζωτικό για την προστασία των Windows.

Το Bitdefender Total Security 2019 σας δίνει την απόλυτη προστασία από τις διαδικτυακές απειλές και εξασφαλίζει ασυμβίβαστη ταχύτητα και επιδόσεις για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε σήμερα την πιο αποτελεσματική Security σουίτα στην αγορά, χωρίς να επιβραδύνετε το σύστημά σας.

Η Bitdefender σάρωσε τα βραβεία στις αναφορές όλων των εργαστηρίων για άλλη μια χρονιά . Στις δοκιμές του AV-Comparatives ( ανεξάρτητος οργανισμός που δοκιμάζει και αξιολογεί λογισμικό προστασίας ) , η Bitdefender πέτυχε το μέγιστο βαθμό Advanced+ σε όλα τα test του 2017, και πήρε τα περισσότερα επιμέρους βραβεία από όλα τα antivirus καθως και τη μεγαλύτερη διάκριση “Product of the Year” (το προϊόν της χρονιάς)

 

 

Η Bitdefender ανέβηκε και στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα επιμέρους βραβεία, παίρνοντας το Χρυσό βραβείο στο Real-World Protection για την παροχή προστασίας σε πραγματικές συνθήκες.Ταυτόχρονα πήρε και άλλα βραβεία, τα οποία παραθέτουμε συνοπτικά:

 • Χρυσό βραβείο στο Real-World Protection, για την παροχή προστασίας σε πραγματικές συνθήκες.
 • Αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Malware Protection” (προστασία από κακόβουλο λογισμικό).
 • Αργυρό βραβείο στο “Malware Removal” (πλήρης απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού).
 • Χάλκινο βραβείο στο “Overall Performance” (πόσο ελαφρύ είναι το Antivirus, μικρή κατανάλωση πόρων).

Στις δοκιμές του AV-TEST ( ανεξάρτητος οργανισμός που αξιολογεί και βαθμολογεί το λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό ασφαλείας για τα λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows και Android ) το Bitdefender κατέκτησε την κορυφαία βαθμολογία 6/6, με βαθμολογίες 100% σε όλες τις δοκιμές για την προστασία στα Windows 10

 

 

6/6 στα Windows 8.1

 

 

και 6/6 στα Windows 7.

 

 

Στις επιμέρους δοκιμές για την απόδοση στο σύστημα, δηλαδή πόσο ελαφρύ είναι το Antivirus, στα Windows 10 πήρε άριστα 6/6, ενώ στα Windows 8.1 και Windows 7 πήρε 5,5/6.

 

 

Στο Usability, όσον αφορά την αποφυγή false positives και το να εντοπίζει λανθασμένα ασφαλές λογισμικό σαν μολυσμένο, το προϊόν αρίστευσε με 6/6 στα Windows 8.1, ενώ στα Windows 10 και Windows 7 πήρε 5,5/6.

 

Τέλος, η επαγγελματική έκδοση Endpoint Security αρίστευσε σε όλες τις κατηγορίες, κερδίζοντας το βραβείο “Top product” της χρονιάς στο AV-Test για την απόδοσή του.Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η mobile έκδοση του Bitdefender αρίστευσε και στο Android.

 

Συμπέρασμα

Για μία ακόμα χρονιά, το Bitdefender αναδεικνύεται ως το κορυφαίο Antivirus στις δοκιμές των ανεξάρτητων εργαστηρίων, για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Αν σε αυτό προσθέσουμε τη δωρεάν τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη στα Ελληνικά από την επίσημη αντιπροσωπεία , αλλά και την άμεση υποστήριξη στη γλώσσα μας σε πραγματικό χρόνο

Με πληροφορίες από Pcsteps.Gr

 

 

Η Bitdefender σας προσφέρει κορυφαία προστασία από τις απειλές του Internet ΔΩΡΕΑΝ για 90 ημέρες! Κατεβάσετε την πλήρη δυνατοτήτων δοκιμαστική έκδοση σας τώρα για απίστευτη προστασία, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα

 • Πλήρης προστασία κατά των malware για Windows, Mac OS, iOS και Android συσκευές
 • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware με αποκατάσταση των αρχείων
 • Πρόληψη απειλών δικτύου: σταματά τις επιθέσεις προτού καν ξεκινήσουν
 • Γονικός Έλεγχος
 • Περιλαμβάνει εργαλεία προστασίας απορρήτου όπως το Bitdefender VPN και το Bitdefender Safepay
 • Βελτιστοποιημένη απόδοση ταχύτητας σε όλες τις πλατφόρμες
 • WebcamProtection που σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
 • Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα
 • Λειτουργία διάσωσης οταν ορισμένοι εξελιγμένοι ιοί , όπως οι rootkits , πρέπει να αφαιρεθούν πριν ξεκινήσουν τα Windows . Όταν το Bitdefender Total Security 2019 εντοπίσει τέτοιες απειλές, επανεκκινεί τον υπολογιστή στη λειτουργία Rescue για καθαρισμό και αποκατάσταση.
 • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

Συνολική προστασία σε Windows Mac OS, iOS και Android συσκευές

Δείτε περισσότερες λειτουργίες ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κατεβάστε την δοκιμαστική έκδοση για 90 ημέρες ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Επισκεφτείτε την σελιδα της Bitdefender ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Κρυφά μάτια στη διαδικτυακή μας περιήγηση

Μια μικρή έρευνα για τα τρίτα μέρη στο Διαδίκτυο και τις αθέατες συνδέσεις των ιστοσελίδων …