Έρχεται διαγωνισμός από Bitdefender για απόλυτη προστασία ενάντια στις απειλές του διαδικτύου με Total Security Multi-Device 2017

1190

Μείνετε συντονισμένοι . Έρχεται διαγωνισμός από Bitdefender για απόλυτη προστασία ενάντια στις απειλές του διαδικτύου 

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Σημείωση : Στις υπογραμισμενες κόκκινες λέξεις πατήστε για περισσότερες πληροφορίες 

Μην κάνετε άλλο συμβιβασμούς με την ασφάλεια σας . Μείνετε συντονισμενοι για τον νέο διαγωνισμό για υψηλής απόδοσης προστασία στις συσκευές σας και απολύτως καμία ανησυχία για την ασφάλεια του 

Όλοι χρησιμοποιουμε το διαδίκτυο για να διαβάσουμε κάποια νέα , να συνομιλησουμε με φίλους , να παίξουμε παιχνιδια ή να κανουμε κάποιες τραπεζικές συναλλαγές και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας μπροστά στον υπολογιστή , στο τάμπλετ ή στο κινητό τηλέφωνο μας . Το πιο ωραίο όμως ακόμα είναι … κάποιος να αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον διαδίκτυο από μόνος του

Εμείς για αυτό είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την δυνατότητα η περιήγηση σας στο διαδίκτυο να είναι ευχάριστη και κάποιοι άλλοι να σας προσέχουν

Η εταιρεία ασφαλείας Bitdefender Greece σε συνεργασία με την σελιδα μας Safer-Internet.Gr , θα δώσει την δυνατότητα σε λίγες ημέρες 10 τυχεροί να κερδίσουν από μια άδεια ( η αδεια καλύπτει 3 συσκευές ) , για ένα χρόνο , της σουίτας ασφαλείας Total Security Multi-Device 2017 για πλήρη προστασία σε PC , Macs , Android smartphones και tablets συνολικής αξίας 300 ευρώ

Ποια είναι όμως η Bitdefender ;

Η Bitdefender είναι μια εταιρεία τεχνολογίας στο χώρο του Security που προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου ειδικευμένων τοπικών αντιπροσώπων, διανομέων και μεταπωλητών. Για την περιοχή της Ελλάδος και Κύπρου η Bitdefender αντιπροσωπεύετε μέσω της Blue Soft & IT. Από το 2001, Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη τεχνολογία ασφάλειας για επιχειρήσεις και καταναλωτές, και είναι κορυφαία σε τεχνολογίες virtualization και cloud. Μέσω του R & D, συμμαχιών και συνεργασιών, η Bitdefender έχει ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλοτέρα επίπεδα, μέσω της Νο1 βραβευμένη τεχνολογία της, αλλά και μέσω της στρατηγική συνεργασία με τους κορυφαίους παρόχους virtualization και cloud παγκοσμίως

Η Bitdefender είναι μια από τις εταιρείες ασφαλείας που εμπιστευόμαστε εδώ στην σελιδα μας η οποία κατατάσσεται σταθερά πρώτη χάρη στην ικανότητά της να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες της εταιρείας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες  ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με μεγάλη ακρίβεια. Η εταιρεία είναι δίπλα μας και παρέχει προστασία από το 2001 και τον Σεπτέμβριο του 2014  οι τεχνολογίες της έχουν εγκατασταθεί σε περίπου 500 εκατομμύρια οικιακούς και εταιρικούς συσκευές σε όλο τον κόσμο

Να πούμε ακόμα οτι τα τελευταία χρόνια , τα προϊόντα της Bitdefender σαρώνουν τις διακρίσεις στις αναλυτικές δοκιμές ανεξάρτητων εργαστηρίων τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας σε ένα από τα παρακάτω

Νέες βραβεύσεις για την εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Βitdefender

AV-Comparatives : Κορυφαία θέση για την BITDEFENDER για το 2017

Νέες βραβεύσεις από το AV-TEST για το Bitdefender 2017

Τι παρέχει η σουίτας ασφαλείας Total Security Multi-Device 2017 ;

Με το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 έχετε 3-σε-1 ασφάλεια για Windows , Mac OS και Android , σε μια τιμή που κερδίζει οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Η Bitdefender έχει το καλύτερο ποσοστό ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού , στα προϊόντα της , για τα τελευταία 5 χρόνια. Το μυστικό για να είναι η κορυφαία εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τόσο πολύ καιρό; Χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και μια σειρά άλλων επαναστατικών τεχνολογιών, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 500 εκατομμύρια υπολογιστές για να προβλέπουν, να ανιχνεύουν και αμέσως να μπλοκάρουν ακόμη και τις πιο πρόσφατες απειλές, οπουδήποτε στον κόσμο. Ακόμα καλύτερα, κάνουμε όλα αυτά χωρίς να επιβραδύνουμε τις συσκευές σας.

Wi-Fi Security Advisor : Εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα ασφαλής, άσχετα με το δίκτυο Wi-Fi που συνδέεστε. Με το Wi-Fi Security Advisor, ξέρετε ότι είσαστε απολύτως ασφαλής για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές σας, να κάνετε τις τραπεζικές συναλλαγές σας, τις αγορές ή την περιήγηση στο διαδίκτυο, κατά την διάρκεια που είστε συνδεδεμένοι στο σπίτι ή εν κινήσει: σε πάρκα, καφετέριες, ξενοδοχεία ή αεροδρόμια. Το Wi-Fi Security Advisor σας προστατεύει από τους hackers, την κλοπή δεδομένων και από κακόβουλο λογισμικό ελέγχοντας τα δίκτυα Wi-Fi για τρύπες ασφαλείας και για τρωτά σημεία.

Προστασία κατά Ransomware : Ένα ransomware μπορεί να σας κοστίσει πολύτιμα αρχεία ή χρήματα – και συχνά και τα δύο. Πρόκειται για ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σας και να κρυπτογραφήσετε σημαντικά έγγραφα, καθιστώντας τα εντελώς άχρηστα. Εγκληματίες του Κυβερνοχώρου απαιτούν λύτρα για να σας δώσουν το κλειδί αποκρυπτογράφησης. Το Bitdefender Total Security 2017 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ειδικούς φακέλους για τα σημαντικά αρχεία σας, προστατεύοντας τα από κάθε επίθεση ransomware, και σας ειδοποιεί για τυχόν κακόβουλες προσπάθειες.

Πλήρης Προστασία Δεδομένων : Η απόλυτη δύναμη του πιο αποτελεσματικού antivirus που διατίθεται σήμερα. Το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς , worms και Trojans , τα ransomware , zero-day exploits , rootkits και spyware . Τα δεδομένα σας και η ιδιωτική ζωής σας είναι σε καλά χέρια.

Απόδοση : Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο είναι επίσης ένα αδιαπέραστο θωρακισμένο όχημα; Λοιπόν, το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Είναι απίστευτα ισχυρό και ταχύτατο ταυτόχρονα. Οι επαναστατικές τεχνολογίες μας διασφαλίζουν την άμεση αντίδραση στο κακόβουλο λογισμικό, καθώς και καθαρή απόδοση από το σύστημά σας. Είναι ό, τι βρίσκεται κάτω από το «καπό» που κάνει το Bitdefender τόσο γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

Ιδιωτικότητα : Στην Bitdefender γνωρίζουν καλά ότι θέλετε να προστατεύσετε ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή σας. Θέλετε να επιλέξετε τι να μοιραστεί με τον κόσμο και το τι πρέπει να κρατηθεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Για αυτό το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 ενσωματώνει εργαλεία και χαρακτηριστικά που καθιστά αδύνατο για τους hacker, τους κλέφτες δεδομένων και όλα τα είδη των κακόβουλων προγραμμάτων να εισβάλουν στην ιδιωτική σας ζωή.

Bitdefender Autopilot™ : Μόλις ενεργοποιηθεί, ο αυτόματος πιλότος θα αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνος του. Κάνει βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει για τη συμβολή σας μέσω ενοχλητικών pop-ups και με παράθυρα διαλόγου. Δεν έχετε τίποτα να επιλέξετε, τίποτα για να ρυθμίσετε.

Ξέγνοιαστη και γρήγορη σύνδεση : Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης αυτόματα να συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα πεδία της φόρμας χρέωσης.

Bitdefender Photon™ : Αυτή η πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 να προσαρμόζετε στη διαμόρφωση του Hardware και του λογισμικού του συστήματός σας για να σώσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

Έλεγχος Ενεργών Απειλών : Χρησιμοποιούν μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται Active Threat Control για να παρακολουθούμε στενά την συμπεριφορά των ενεργών εφαρμογών σας. Όταν το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 ανιχνεύει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση.

Προστασία προσανατολισμένη στην Οικογένεια : Με τη λειτουργία του Γονικού Έλεγχου (Family Advisors), μπορείτε διακριτικά να επιβλέπετε τις online δραστηριότητες των παιδιών σας, έτσι ώστε να είναι πάντα ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Firewall Ιδιωτικότητας : Με το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Προστασία κατά Ransomware : Μπορείτε να τοποθετήσετε ευαίσθητα έγγραφα, κάτω από πλαίσιο ειδικής προστασίας από κακόβουλα προγράμματα , Ransomwareκρυπτογράφησης που απαιτούν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία.

Rescue Mode : Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

Ενσωμάτωση Cloud : Όταν η σάρωση γίνεται στο cloud υπάρχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στους τοπικούς πόρους σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα και οι επιδόσεις του συστήματός σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν πάντα εντελώς ιδιωτικά: θα σαρώσει μόνο τις υπογραφές των δεδομένων, όχι τα πραγματικά περιεχόμενα των αρχείων σας – που ποτέ δεν θα φορτωθούν ή αποθηκευτούν στο cloud.

Προστασία Κοινωνικών Δικτύων : Μείνετε ασφαλείς από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σας μπορεί άθελα τους να μεταφέρουν σε εσάς μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.

Ισχυρό Anti-phishing : Το Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών δηλαδή σελίδες phishing

Θέλετε και άλλα περισσότερα χαρακτηριστικα ;  Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα 

Το Bitdefender Total Security Multi-Device είναι η τέλεια επιλογή όταν θέλετε να προστατεύσετε πολλαπλές συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Αυτό σας δίνει όλα τα πλεονεκτήματα του βραβευμένου λογιστικού ασφαλείας της Bitdefender για τις Windows, Mac OS και Android συσκευές σας σε ένα μοναδικό σε δυνατότητες προϊόν που είναι εκπληκτικά ισχυρό και εύκολο στη χρήση.

Συνημμένα αρχεία  

Bitdefender-2017-TSMD-Datasheet-el_GR-screen

Bitdefender Total Security Multi Device (1)

Χρήσιμα Link 

Bitdefender Greece : https://www.facebook.com/BitdefenderGR  

Bitdefender Greece : http://bitdefender.gr/

Ασφάλεια στο διαδίκτυο : https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo/

Ασφάλεια στο διαδίκτυο : https://www.facebook.com/groups/asfaleia.sto.internet/

Ποιος είπε ότι για την αποτελεσματική προστασία του υπολογιστή σου θα χρειαστεί να μπλέξεις με δαιδαλώδη μενού και σύνθετες ρυθμίσεις ; Το Bitdefender Total Security Multi-Device θα αναλάβει μόνο του να αυτοματοποιήσει την προστασία του συστήματός σας , παίρνοντας το ίδιο , φυσικά , τις καλύτερες αποφάσεις ασφαλείας για λογαριασμό σας , ανιχνεύοντας αυτόματα παράλληλα κάθε πιθανό κίνδυνο ενώ παίζετε , εργάζεστε ή παρακολουθείτε κάποια ταινία.

Μείνετε συντονισμένοι !!!

Ευχαριστούμε θερμά την Bitdefender Greece και ιδιαίτερα τον κ. Ι.Γ

 

 

 

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .