Νέα επιλογή στα προφίλ των χρηστών προσθέτει το Facebook

17

internet

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Εάν σας ενδιαφέρει – ερωτικά – κάποιος χρήστης του Facebook, αλλά δεν ξέρετε αν είναι ελεύθερος ή δεσμευμένος επειδή δεν εμφανίζει αυτή την πληροφορία στο προφίλ του, υπάρχουν για εσάς καλά νέα: το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να εισαγάγει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μάθετε αν κάποιος χρήστης έχει ή όχι δεσμό.

Το κουμπί Ask (Ρώτα) θα εμφανίζεται στα προφίλ των χρηστών που δεν αποκαλύπτουν την προσωπική κατάστασή τους (παντρεμένος, αρραβωνιασμένος, διαζευγμένος, σε σχέση, ελεύθερος κ.λπ.).

Ο κάτοχος του επίμαχου προφίλ δεν θα μπορεί να δει στη σελίδα του το κουμπί, το οποίο θα είναι ορατό μόνο στον χρήστη που ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες γι” αυτόν.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί, ο ενδιαφερόμενος θα καλείται να στείλει στο… αντικείμενο του πόθου του ένα μήνυμα (π.χ. «Θέλεις να βγούμε έξω για ποτό κάποια στιγμή;»), καθώς και ένα αίτημα στο οποίο θα ζητά να μάθει αν είναι παντρεμένος, δεσμευμένος, ελεύθερος κ.λπ.

Απαράιτητη προϋπόθεση είναι τα δύο άτομα να είναι ήδη «φίλοι» στο Facebook (αποκλείεται η χρήση του κουμπιού μεταξύ αγνώστων).

Ο χρήστης που λαμβάνει το αίτημα καλείται να αποφασίσει αν θα απαντήσει στον αποστολέα, κοινοποιώντας μόνο σε αυτόν (και όχι δημόσια) τις πληροφορίες που του έχει ζητήσει.

Η επίμαχη λειτουργία δεν έχει, επί του παρόντος, εμφανιστεί στο ελληνικό Facebook.

Πηγη : tanea.gr

 

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ