Facebook Live streaming και από τον υπολογιστή σας

662

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που το Facebook διέθεσε το Facbook Live. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει την ικανότητα στους χρήστες της να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο από τα κινητά τους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Μετά την εμφάνιση του live streaming από τα κινητά, το Facebook αρχίζει πλέον να υποστηρίζει την ίδια υπηρεσία και για τους χρήστες που βρίσκονται σε laptop ή desktop. Η συγκεκριμένη λειτουργία ήταν διαθέσιμη εδώ και καιρό στις σελίδες της πλατφόρμας, ωστόσο πλέον ο καθένας μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του την εικόνα που έχει στον υπολογιστή του σπιτιού, του γραφείου ή και του laptop του.

Όπως φαίνεται όμως η εταιρεία συνέχισε με την ανάπτυξη της υπηρεσίας για να την διαθέσει και σε άλλες πλατφόρμες, πιθανότατα μετά την επιτυχία που είχε η έκδοση για κινητές συσκευές.

Τι σημαίνει αυτό για το Faceboοk ; Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο έγινε ανταγωνιστικότερο του Twitch και του YouTube Gaming, γιατί όπως γνωρίζετε οι υπολογιστές (desktops) θα είναι σε θέση να μεταδίδουν βίντεο από εξωτερικές κάμερες, ή και από το λογισμικό streaming εσωτερικά.

Με λίγα λόγια, τα Faceboοk Live βίντεο θα περιλαμβάνει πλέον χαρακτηριστικά gameplay footage, on-screen graphics, αλλά και picture-in-picture για εκείνους που το επιθυμούν.

Το live streaming από τον υπολογιστή σας θα είναι εξίσου εύκολο, όπως ακριβώς αν το κάνετε από κάποια κινητή συσκευή. Απλά θα πρέπει να επιλέξετε Live Video από την περιοχή των νέων δημοσιεύσεων στο Timeline σας, πατήστε “επόμενο” και θα αρχίσετε άμεσα την εκπομπή.

Πλέον ο καθένας μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του την εικόνα που έχει στον υπολογιστή του σπιτιού, του γραφείου ή και του laptop του.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να μεταβούν στο News Feed τους ή να επισκεφθούν αυτό το link και να κάνουν επικόλληση το server url ή το stream key τους από αντίστοιχες υπηρεσίες.

 

Πηγή άρθρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .