Δυο νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο Facebook

711

facebook-on-a-laptop-computer

Δυο νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο Facebook μετά από επίσημη ανακοίνωση από τους  Vadim Lavrusik (Product Manager) & Chris Cox (Chief Product Officer) 

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Τα Facebook Reactions σύντομα κοντά μας!

Το προηγούμενο έτος είχαν “φουντώσει” οι φήμες περί δημιουργίας dislike button από τοFacebook και αντ’ αυτού, δημιούργησε τα Facebook Reactions, όπου μέχρι και σήμερα βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο, Σύμφωνα όμως με τον CPO του Facebook, Chris Cox, τα Facebook Reactions δοκιμάστηκαν και θα βρίσκονται στην διαθεσιμότητα όλων των χρηστών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

facebook-reactions

Πέντε θα είναι τα νέα εικονίδια “θυμωμένος” (angry), “λυπημένος” (sad), “έκπληκτος” (wow), “haha”, ή “love”, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο. Αν και το Facebook δοκίμαζε και το “yay” emoticon, τελικά το απέρριψε γιατί δεν γινόταν κατανοητό από όλους. Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά πατώντας με πίεση στο like button και θα τους εμφανίζονται τα πέντε νέα εικονίδια.

Ξεκινά η διαθεσιμότητα του Live Video από το Facebook

Αρχές Δεκεμβρίου το Facebook δοκίμαζε τη δυνατότητα live broadcast σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χρηστών με iPhone στις ΗΠΑ. Συγκεντρώνοντας το κατάλληλο feedback από την έως τώρα χρήση της υπηρεσίας, το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πως θα διαθέσει σε όλους τους users των ΗΠΑ που διαθέτουν iPhone τη δυνατότητα χρήσης του Live Video, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και οι υπόλοιποι χρήστες.

facebook-live-video

Η πρόσβαση στο Live Video είναι απλή: ο χρήστης επιλέγει Update Status, κοινώς να δημιουργήσει μια ανάρτηση, και στη συνέχεια επιλέγει το εικονίδιο του Live Video, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Ο user θα μπορεί να επιλέξει τους φίλους που θέλει να μοιραστεί το βίντεο κατά την λήψη του, ενώ θα έχει πρόσβαση σε στοιχεία όπως πόσοι τον παρακολουθούν και ποιοι, καθώς θα μπορεί να βλέπει και όποια σχόλια αναρτώνται. Τέλος, ολοκληρώνοντας τη λήψη, θα μπορεί να αποθηκεύσει το βίντεο στο timeline του ή να το διαγράψει.

SocialMediaLife

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .