Δυο νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο Facebook

4

facebook-on-a-laptop-computer

Δυο νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο Facebook μετά από επίσημη ανακοίνωση από τους  Vadim Lavrusik (Product Manager) & Chris Cox (Chief Product Officer) 

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Τα Facebook Reactions σύντομα κοντά μας!

Το προηγούμενο έτος είχαν “φουντώσει” οι φήμες περί δημιουργίας dislike button από τοFacebook και αντ’ αυτού, δημιούργησε τα Facebook Reactions, όπου μέχρι και σήμερα βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο, Σύμφωνα όμως με τον CPO του Facebook, Chris Cox, τα Facebook Reactions δοκιμάστηκαν και θα βρίσκονται στην διαθεσιμότητα όλων των χρηστών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

facebook-reactions

Πέντε θα είναι τα νέα εικονίδια “θυμωμένος” (angry), “λυπημένος” (sad), “έκπληκτος” (wow), “haha”, ή “love”, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει περισσότερο. Αν και το Facebook δοκίμαζε και το “yay” emoticon, τελικά το απέρριψε γιατί δεν γινόταν κατανοητό από όλους. Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά πατώντας με πίεση στο like button και θα τους εμφανίζονται τα πέντε νέα εικονίδια.

Ξεκινά η διαθεσιμότητα του Live Video από το Facebook

Αρχές Δεκεμβρίου το Facebook δοκίμαζε τη δυνατότητα live broadcast σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χρηστών με iPhone στις ΗΠΑ. Συγκεντρώνοντας το κατάλληλο feedback από την έως τώρα χρήση της υπηρεσίας, το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πως θα διαθέσει σε όλους τους users των ΗΠΑ που διαθέτουν iPhone τη δυνατότητα χρήσης του Live Video, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και οι υπόλοιποι χρήστες.

facebook-live-video

Η πρόσβαση στο Live Video είναι απλή: ο χρήστης επιλέγει Update Status, κοινώς να δημιουργήσει μια ανάρτηση, και στη συνέχεια επιλέγει το εικονίδιο του Live Video, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Ο user θα μπορεί να επιλέξει τους φίλους που θέλει να μοιραστεί το βίντεο κατά την λήψη του, ενώ θα έχει πρόσβαση σε στοιχεία όπως πόσοι τον παρακολουθούν και ποιοι, καθώς θα μπορεί να βλέπει και όποια σχόλια αναρτώνται. Τέλος, ολοκληρώνοντας τη λήψη, θα μπορεί να αποθηκεύσει το βίντεο στο timeline του ή να το διαγράψει.

SocialMediaLife

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ