ΠΡΟΣΟΧΗ : απάτη με το εξάρτημα που υπόσχεται 70% οικονομία καυσίμων στο Facebook και όχι μόνο

876

Fuel-Sharp-Saver2

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

 

Πόσο κοστίζουν ένας πυκνωτής, δύο αντιστάσεις και ένα led; Μην βιαστείτε να δώσετε απάντηση καθώς εξαρτάται πως έχουν συσκευαστεί και βαφτιστεί.

Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο

Και φαίνεται στην Ελλάδα η βάφτισή τους κοστίζει 38 Ευρώ και μάλιστα σε προσφορά. Πρόκειται για το «περίφημο» fuel shark saver το οποίο διαφημίζεται με ρυθμό πολυβόλου μέσω facebook αλλά και της google στην Ελλάδα ως το απόλυτο εργαλείο που μπορεί να σε οδηγήσει στο να πετύχεις μείωση της κατανάλωσης καυσίμου έως και 70%.

Ναι καλά διαβάσατε ισχυρίζονται ότι με το «μηχάνημα» αυτό βάζοντάς το στον αναπτήρα του αυτοκινήτου πετυχαίνεις τόσο μεγάλη οικονομία καυσίμου όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια Ευρώ κάθε χρόνο για να πετύχουν μείωση της κατανάλωσης καυσίμων των αυτοκινήτων που παράγουν.

Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται μέσω της ιστοσελίδας http://www.fuelsavingplus.com/gr/ στην οποία υποτίθεται ότι υπάρχουν «πραγματικές» μαρτυρίες ανθρώπων που δοκίμασαν το προϊόν.

Υπόσχεται δε όλα τα παρακάτω:

• Μείωση των λίτρων/100χμ
• Καθαρές Εκπομπές Αερίων
• Αύξηση της Ιπποδύναμης
• Ισορροπία του Ηλεκτρικού Συστήματος
• Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής της Μπαταρίας
• Εγκατάσταση στην Πρίζα
• Προσιτή Τιμή
• Εγγυημένα Αποτελέσματα

Στην ιστοσελίδα μάλιστα αναφέρεται ότι «Το Fuel Shark Saver σας προσφέρεται με 2 χρόνια πλήρους εγγύησης. Τι σημαίνει αυτό; Μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες, θα επισκευάσουμε τη συσκευή σας ή θα την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια.»

Τα ωραία δεν τελειώνουν εδώ αλλά στη φόρμα παραγγελίας και μάλιστα με σημερινή ημερομηνία (κάθε μέρα αλλάζει η καταληκτική ημερομηνία προσφοράς) αναφέρονται τα εξής : Ναι! Παραγγέλνω το Fuel Shark Saver® για να μειώσω την κατανάλωση του καυσίμου έως και 70% – αν δεν πέσει η κατανάλωση του καυσίμου μου τόσο, θα πάρω πίσω το 100% των χρημάτων που πλήρωσα για το προϊόν, γιατί με την αγορά μου, έχω και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Παραγγέλνω σήμερα Κυριακή, 9 Μάρτιος, 2014 και άρα θα πρέπει να πληρώσω μια προωθητική τιμή των €38 ενώ η κανονική τιμή είναι €48.00 ανά συσκευασία. Επιπλέον, ως μέρος της σημερινής προσφοράς, το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί σε μένα δωρεάν (που σημαίνει ότι κερδίζω άλλα €5).

Καταλαβαίνω ότι αυτή η αγορά δεν έχει κανένα ρίσκο, καθώς μπορώ να επιστρέψω το προϊόν και να πάρω όλα τα χρήματά μου πίσω, μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής!

Αν κάποιος όμως μπει στον κόπο να διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις αντιλαμβάνεται ότι τα περί επιστροφής δεν ισχύουν:

Ειδικότερα αναφέρεται

«ІV. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Αιτήσεις επιστροφής ή ακυρώσεις πρέπει να απευθύνονται στο e-mail: support@fuelsharksaver.com. Στην αίτηση, ο πελάτης πρέπει να δηλώσει το λόγο της αίτησης. Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε το αίτημα του αγοραστή, εάν η αιτιολογία των παραπόνων του θεωρηθεί αβάσιμη.

Το προϊόν που επιστρέφετε πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε (σαν καινούργιο), σφραγισμένο/χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία, όπως η αρχική συσκευασία. Για να αποδεχτούμε την επιστροφή, πρέπει να παρουσιάσετε τον αριθμό παραγγελίας του ατόμου που έκανε την αγορά αρχικά και της οποίας τα στοιχεία αναγράφονται στον κωδικό παραγγελίας. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το αγορασμένο προϊόν και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων σε δύο περιπτώσεις:

1. Σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους της εταιρείας μας (λάβατε λανθασμένο προϊόν ή προϊόν με πρόβλημα ποιότητας), ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την ημέρα που το παρέλαβε, χωρίς έξοδα μεταφοράς.

2. Εάν η απόφαση του πελάτη να επιστρέψει το προϊόν δεν είναι αποτέλεσμα των προαναφερθέντων αντικειμενικών λόγων, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί το αίτημα. Εάν το αίτημα γίνει δεκτό, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα έξοδα μεταφοράς, καθώς και η διαφορά στην τιμή των προϊόντων θα επιβαρύνει τον πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτήν που τα παρέλαβε ο πελάτης, πλήρη, χωρίς ζημιά και στην αρχική τους συσκευασία. Εάν δεν επιστραφούν μέσα σε δέκα (10) ημέρες, το κατάστημα μας δεν έχει υποχρέωση να δεχτεί οποιαδήποτε επιστροφή. Στην περίπτωση συμμόρφωσης με τους Όρους και Προϋποθέσεις και την αποδοχή του αιτήματος επιστροφής, ο πελάτης δικαιούται να λάβει ένα άλλο προϊόν ίσης αξίας, ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή επιστροφής για την οποία η εταιρεία μας αποφασίζει ότι ο πελάτης καταχράζεται το δικαίωμα της επιστροφής ή λειτουργεί κακόβουλα, η εταιρεία δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμα και εάν οι προαναφερθείσες συνθήκες ισχύουν.

Οι όροι αυτοί δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του καταναλωτή.»

Πέραν όμως όλων αυτών δεν υπάρχει πουθενά στην ιστοσελίδα που πωλείται το εν λόγω προϊόν κανένα στοιχείο για την εταιρία που πουλάει το προϊόν με αποτέλεσμα να γεννώνται σοβαρά ερωτήματα για τη νομιμότητα διάθεσης μέσω διαδικτύου. Άραγε οι αρμόδιες ελληνικές αρχές έχουν εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση;

ΥΓ: Το προϊόν πουλιέται και στη Βουλγαρία υπό τη διεύθυνση http://www.fuelsharksaver.com/bgόπου υπάρχουν πάλι «μαρτυρίες» με τις ίδιες φωτογραφίες και το ίδιο κείμενο . Απλά αλλάζουν τα ονόματα.

Δείτε τις φωτό για του λόγου το αληθές.

Fuel-Sharp-Saver (1)

 

Fuel-Sharp-Saver1

 

Πηγή  , Πηγή 

 

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ίντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .