Μεγαλύτερη προστασία από την ESET με την εφαρμογή Γονικός Έλεγχος για Android

1186

eset.parental.control

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

 

Διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο είναι από σήμερα η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android [ESET Parental Control], η οποία βοηθά τους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους όσο αυτά ανακαλύπτουν τον online κόσμο του διαδικτύου.

Η ύπαρξη ενός εργαλείου για να διαχειρίζονται το τι κάνουν τα παιδιά με τα tablet και τα smartphone τους είναι σημαντική για τους γονείς. Σύμφωνα με έρευνα της ESET, το 88% των γονέων παραδέχεται ότι αγωνιά για το πού μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο τα παιδιά τους. Σε αυτή την έρευνα, το 81% των γονέων δηλώνει ανησυχία στην ιδέα ότι το παιδί τους επισκέπτεται ακατάλληλες ιστοσελίδες, το 71% αναφέρει ότι τα παιδιά τους προωθούν προσωπικά στοιχεία σε αγνώστους, ενώ το 61% επισημαίνει τον υπερβολικό χρόνο που δαπανούν τα παιδιά με τις συσκευές. Ωστόσο, η έρευνα αποκαλύπτει ότι παρά τους φόβους τους, ελάχιστοι από τους γονείς έχουν εγκαταστήσει μία εφαρμογή γονικού ελέγχου, που μπορεί να τους βοηθήσει να διαχειριστούν τις διαδικτυακές εμπειρίες των παιδιών τους.

Τα παιδιά εγκαταλείπουν τους υπολογιστές χρησιμοποιώντας όλο και περισσότερο κινητές συσκευές για να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, μόνο το Facebook έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες το μήνα που συνδέονται μέσω κινητών συσκευών. Και στα παιδιά, η κυρίαρχη κινητή πλατφόρμα είναι το Android. Σύμφωνα με τη Gartner, προβλέπεται ότι το 2017 θα υπάρχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο συσκευές Android, οι οποίες προτιμώνται από τα παιδιά λόγω του χαμηλότερου κόστους τους σε σχέση με άλλα προϊόντα.

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android είναι η απάντηση στις ανησυχίες των γονέων, καθώς τους επιτρέπει να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να απολαύσουν τον πλούτο των πληροφοριών και ψυχαγωγίας που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, χωρίς το φόβο των απειλών. “Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android προστατεύει τις έξυπνες συσκευές, προσφέροντας ασφάλεια και ευκολία στη χρήση, χωρίς περιορισμούς στις επιδόσεις”, σημειώνει ο Branislav Orlik, Product Manager της ESET.

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android είναι ένα φιλικό προς τα παιδιά σύστημα προστασίας, που βοηθά τους γονείς να οικοδομήσουν μία σχέση σεβασμού με τα παιδιά τους που χρησιμοποιούν smartphone ή tablet. Σχεδιασμένη να βοηθά τους γονείς στην προστασία των παιδιών τους από τους διαδικτυακούς κινδύνους και τις ακατάλληλες ιστοσελίδες, η εφαρμογή διαθέτει μία σειρά χαρακτηριστικών ασφάλειας σε συνδυασμό με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται:

  • Application Guard: εμποδίζει το ακατάλληλο περιεχόμενο βάσει προεπιλογής σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.
  • Time Management: επιτρέπει στους γονείς να περιορίσουν το χρόνο που αφιερώνει το παιδί σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, ακόμη και όταν το παιδί βρίσκεται εκτός σπιτιού.
  • Web Guard: φιλτράρει ακατάλληλα website σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.
  • Child Locator: επιτρέπει στους γονείς να εντοπίζουν οποιαδήποτε στιγμή την τοποθεσία του παιδιού τους.
  • Parental message: ένα SMS που στέλνεται από προκαθορισμένο αριθμό τηλεφώνου του γονέα κλειδώνει την οθόνη του τηλεφώνου του παιδιού, και ξεκλειδώνει μόλις το παιδί πατήσει ένα συγκεκριμένο ένα κουμπί για επιβεβαίωση.
  • Αναφορές για Γονείς: λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τη χρήση εφαρμογών και σελίδων, διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία parent mode στην εφαρμογή ή μέσω του my.eset.com ή ακόμη και μέσω τακτικής αποστολής στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των γονέων

Η εφαρμογή περιέχει μία πρόσθετη επιλογή για να ζητούν τα παιδιά από τους γονείς τους ειδική άδεια σχετικά με την πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές ή περιεχόμενο ιστοσελίδων, ή για επιπλέον παιχνίδια ή χρόνο περιήγησης. «Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Γονικό Έλεγχο της ESET μια μοναδική εφαρμογή για την πλατφόρμα Android» καταλήγει ο Orlik.

12243937_1752872031599011_387911852_n

12244219_1752872071599007_601821009_n

 

12248814_1752872078265673_18525317_n

 

12270112_1752872054932342_60667951_n

 

12270577_1752872021599012_86705173_n

 

12272616_1752872111599003_2051751216_n

 

12272799_1752872064932341_1437755354_n

 

12277044_1752872118265669_235206173_n

 

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET για Android είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, στη δικτυακή πύλη my.eset.com ή μέσω των συνεργατών της ESET.

Η εφαρμογή Γονικός Έλεγχος της ESET [Android] διατίθεται δωρεάν , ενώ με αναβάθμιση στην premium έκδοση μπορείτε να προστατεύετε όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Απαιτήσεις συστήματος : Android 4.0 και ανώτερο , RAM συσκευής 256+ MB , Μνήμη: 12+ MB , Οθόνη αφής (ελάχιστη ανάλυση 240x320px) , Επεξεργαστής: 500+ MHz ARM7+ , Σύνδεση στο Internet , Αποθηκευτικός χώρος 20 MB+

* Κάποια χαρακτηριστικά εξαρτώνται από την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της εταιρείας ESET

Download Eset Parental Control

Download Eset Parental Control Google Play

Πληροφορίες για το Eset Parental Control

Πληροφορίες για την Eset

Ο ψηφιακός κόσμος είναι γεμάτος συγκινήσεις για τα παιδιά σας . Απολαύστε πιο ασφαλή τεχνολογία για την οικογένειά σας.

Δείτε Ακόμα  :

Ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .