Αρχική » Social Media » Facebook » Facebook ασφάλεια : Πώς μπορείς να μην συμμετέχεις σε διαφημίσεις

Facebook ασφάλεια : Πώς μπορείς να μην συμμετέχεις σε διαφημίσεις

fb.diaf

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/SafeInternetGr  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια μας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο καθώς και τεχνολογικά νέα . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 

Η διαφήμιση στο Facebook είναι τόσο καλή, καθώς το Κοινωνικό Δίκτυο κάνει χρήση του ονόματος και της δραστηριότητας των χρηστών του, έτσι ώστε ένας χρήστης ο οποίος θα δει μια διαφήμιση να έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει κλικ σε αυτή, εφόσον θα το έχει κάνει και ο φίλος του.

facebook-asfaleia-mi-summetoxi-se-diafimiseis

Κάθε νέος λογαριασμός στο Facebook έχει από προεπιλογή ενεργοποιημένη την επιλογή να συμμετέχει στις διαφημίσεις. Η παραπάνω εικόνα αποτελεί ένα παράδειγμα του πώς φαίνεται μία διαφήμιση με ή χωρίς συμμετοχή ενός χρήστη σε αυτή. Αν θες κι εσύ να μη συμμετέχεις σε διαφημίσεις τις οποίες βλέπουν οι φίλοι σου, δες στη συνέχεια τι πρέπει να κάνεις.

 

facebook-asfaleia-mi-summetoxi-se-diafimiseis2

 

1) Θα χρειαστεί να επισκεφθείς τη συγκεκριμένη Facebook σελίδα ( πατηστε πανω στην εντονη κοκκινη προταση ) και την επιλογή ”Διαφημίσεις και φίλοι” .

2) Στην επιλογή Να συνδέονται οι κοινωνικές μου δραστηριότητες με διαφημίσεις, επέλεξε Κανείς.

3) Κάνε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.

 

 

Μη συμμετοχή σε διαφημίσεις του Facebook σε ιστότοπους τρίτων

Προς το παρόν, το Facebook έχει αποκλείσει τη δυνατότητα για χρήση του ονόματος ή της φωτογραφίας του χρήστη σε διαφημίσεις σε άλλα sites. Παρόλα αυτά, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο άρσης τους αποκλεισμού στο μέλλον και μάλιστα έχει διαθέσει επιλογή για το χρήστη σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Για να είσαι σίγουρος λοιπόν πως δε θα δεις τα στοιχεία σου σε άλλο site πέρα από το Facebook, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

 

facebook-asfaleia-mi-summetoxi-se-diafimiseis3

 

1) Θα χρειαστεί να επισκεφθείς τη συγκεκριμένη Facebook σελίδα και την επιλογή Ιστότοποι τρίτων.

2) Στην επιλογή Αν επιτραπεί στο μέλλον, τότε θέλω να εμφανίζονται τα στοιχεία μου στα παρακάτω, επέλεξε Κανείς.

3) Κάνε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών.

 

 

Πηγή : socialmedialife.gr

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Προβλήματα σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp

Αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του Facebook και των διάφορων άλλων υπηρεσιών της …