Αρχική » Social Media » Facebook » [Facebook] Καλέστε μια εταιρεία από τη διαφήμιση στο News Feed σας

[Facebook] Καλέστε μια εταιρεία από τη διαφήμιση στο News Feed σας

2015-05-14 13_06_26-Facebook.png (PNG Image, 660 × 410 pixels)

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε 2/2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Το Facebook διέθεσε ένα αρκετά βολικό χαρακτηριστικό δια μέσου των διαφημίσεων που τρέχουν οι μικρές επιχειρήσεις. Το Call Now έρχεται σύντομα κοντά σας!

 

[youtube_sc url=»https://youtu.be/-YE90ygswoU»]

 

Το κοινωνικό δίκτυο με ένα νέο κουμπί Call Now που θα δούμε σύντομα στις διαφημίσεις θα σας δίνει το δικαίωμα άμεσης κλήσης σε μια επιχείρηση, αν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει.

 

2015-05-14 13_02_03-Facebook now lets you call a business right from its News Feed ad 2015-05-14 13_02_47-11057104_967736593251435_2042992364_n.gif (GIF Image, 458 × 337 pixels) 2015-05-14 13_03_00-11057104_967736593251435_2042992364_n.gif (GIF Image, 458 × 337 pixels)

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε μια διαφήμιση δεξιά από τη σελίδα σας.

Απλά πρέπει να επιλέξετε από το drop down Like This Page, Call Now ή Get Directions για να ορίσετε την δημοσίευση που θέλετε να προωθήσετε.

Ορίστε το budget και είστε έτοιμοι.

Μπορείτε να βρείτε το νέο χαρακτηριστικό για την δημιουργία διαφημίσεων κάτω από το κουμπί Promote Your Local Business, σύμφωνα με το TNW.

Οι διαφημιζόμενοι επίσης, θα μπορούν να δουν μερικά από τα στατιστικά στοιχεία των διαφημίσεων τους δεξιά στους πίνακες κοινοποιήσεων.

Στα στατιστικά θα αναφέρονται, πόσοι χρήστες είδαν τη διαφήμιση, και πόσα κλικ έλαβαν.

Πηγή : Iguru.Gr

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Bitdefender Greece : Μάθετε πώς να προστατεύεστε από τα Fake News

Η διαδικτυακή παραπληροφόρηση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο στο οποίο έχουμε ευθύνη όλοι, πυροδοτώντας το άθελά …