Αρχική » Social Media » Facebook » Νέα Facebook εφαρμογή για τις ομάδες (Groups) σε Android & iOS

Νέα Facebook εφαρμογή για τις ομάδες (Groups) σε Android & iOS

Facebook-Groups-app-for-Android-iOS

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε 2/2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ  πατώντας ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιωντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Το Facebook έχει θέσει ως στόχο να δημιουργήσει μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών του στις κινητές συσκευές. Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει την ομάδα FB Creative Labs, η οποία με τη δική της σειρά έχει κυκλοφορήσει ανεξάρτητες εφαρμογές

Facebook-Groups-app-for-Android-iOS

Η ομάδα FB Creative Labs κυκλοφόρησε μία ακόμη mobile εφαρμογή με ονομασία Facebook Groups, η οποία βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν όλη την εμπειρία των ομάδων του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου στις οθόνες των Android και iOS συσκευών τους.

Facebook-Groups-app-for-Android-iOS-1

Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί αμέσως να δει όλα τα groups στα οποία συμμετέχει, καθώς και τις αδιάβαστες δημοσιεύσεις αυτών. Έχει επίσης την ικανότητα με παρατεταμένο πάτημα να μετακινήσει τα groups με όποια σειρά επιθυμεί.

Μέσα από το μενού, ο χρήστης μπορεί από το εικονίδιο της γης να ενημερωθεί για όλες τις ειδοποιήσεις οι οποίες προέρχονται από τα groups στα οποία συμμετέχει, ενώ από το 3ο εικονίδιο μπορεί να δει προτάσεις για συμμετοχή σε groups βάσει των σελίδων που έχει κάνει like, των groups των φίλων του και την περιοχή διαμονής του.

Facebook-Groups-app-for-Android-iOS-2

Μέσα από το 4ο εικονίδιο εντοπίζεται το προφίλ του χρήστη και οι ρυθμίσεις αυτού όσον αφορά την εφαρμογή Facebook Groups και τα groups στα οποία συμμετέχει. Εκεί, υπάρχει η δυνατότητα για εύκολη απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων και ήχων της εφαρμογής, καθώς και των ειδοποιήσεων για δημοσιεύσεις από συγκεκριμένα groups.

Στην πρώτη οθόνη της παραπάνω εικόνας μπορείτε να δείτε πόσο εύκολη είναι η προβολή και δημοσίευση σε ένα group, και από την τρίτη οθόνη πόσο εύκολη είναι η δημιουργία νέου group.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα καρφιτσώματος μιας Facebook ομάδας στην αρχική οθόνη τόσο σε Android συσκευές, όσο και σε iOS.

Περισσότερα για την εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android πατώντας ΕΔΩ

Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS πατώντας ΕΔΩ

Πηγή : socialmedialife.gr

Διαβάστε ακόμα :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Myth Busted: 9 Μύθοι Κυβερνοασφαλείας

Ο Κυβερνοκόσμος είναι ένας αχανής τόπος, χωρίς αρχή και τέλος, ενώ τα μέρη  που μπορεί …