Αρχική » Social Media » Facebook » [FACEBOOK HELLO] Η έξυπνη εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις από Wi-Fi

[FACEBOOK HELLO] Η έξυπνη εφαρμογή για δωρεάν κλήσεις από Wi-Fi

Facebook-Hello

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε 2/2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Η έξυπνη εφαρμογή του Facebook, Hello (Facebook Hello) μόλις ανακοινώθηκε από την εταιρεία. Διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android από το Google Play Store,

Η εφαρμογή Facebook Hello προσφέρει μια «εξατομικευμένη και χρήσιμη εμπειρία τηλεφώνου» που συνδέεται στο λογαριασμό σας στο Facebook και συλλέγει τις σχετικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση κλήσεων.

 

seewhoscalling

searchbusiness

blockunwantedcalls

Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να δείτε ποιος σας καλεί, ακόμη και αν δεν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου αυτού που σας καλεί.

Θα είστε σε θέση να ψάξετε για άλλα μέλη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου καθώς και για επιχειρήσεις.

Όταν προσπαθήσετε να καλέσετε κάποια επιχείρηση, η εφαρμογή θα σας εμφανίσει τις εργάσιμες ώρες, ή θα σας δώσει κατευθύνσεις για να την βρείτε.

Είναι κάτι σαν το Yelp, το Open Table και το Google Maps μαζί στο τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή Hello μοιάζει επίσης πάρα πολύ και με την Google Dialer που υπάρχει στα smartphones Nexus.

Το Hello app, σας επιτρέπει να μπλοκάρετε εύκολα ανεπιθύμητες κλήσεις, ή να τις στέλνετε κατ “ευθείαν στον τηλεφωνητή σας. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το Facebook Messenger, για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα κείμενου άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το Facebook Messenger ξεχωριστά.

Όπως και με το νέο χαρακτηριστικό Wi-Fi του WhatsApp για το iPhone, η εφαρμογή Hello μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω μιας κυψελοειδούς σύνδεσης ή από Wi-Fi δωρεάν.

 

Βρείτε την εφαρμογή στο Google Play Store πατώντας ΕΔΩ

Δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας ΕΔΩ

 

Πηγή 1 : Iguru.Gr

Πηγή 2 : Facebook NewsRoom

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Myth Busted: 9 Μύθοι Κυβερνοασφαλείας

Ο Κυβερνοκόσμος είναι ένας αχανής τόπος, χωρίς αρχή και τέλος, ενώ τα μέρη  που μπορεί …