Facebook Messenger : Υποστήριξη SMS στην έκδοση για Android

1910

fb-messenger-eats-sms-android

Οι φήμες ήταν αληθινές: Το Facebook Messenger μπορεί να στείλει μηνύματα κειμένου SMS αλλά μόνο από συσκευές Android προς το παρόν

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Φαίνεται ότι ο Messenger θέλει να γίνει μία εφαρμογή για όλα τα είδη επικοινωνίας και δείχνει να τα καταφέρνει μια χαρά.

Από σήμερα η έκδοση του Facebook Messenger για Android έχει υποστήριξη για SMS. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων SMS μέσω της εφαρμογής, αρκεί να έχει καθοριστεί ως το default SMS app.

Facebook-Messenger-sms-01-570

Facebook-Messenger-sms-02-570

Από τη στιγμή που ενεργοποιείται το feature, οι συνομιλίες του Facebook Messenger θα έχουν μπλε χρώμα, ενώ τα SMS θα εμφανίζονται με ροζ χρώμα. Στόχος του Facebook είναι να έχουν οι χρήστες ένα λιγότερο app εγκατεστημένο και φυσικά να χρησιμοποιούν όσο περισσότερο γίνεται το Messenger.

Τα SMS στο Messenger υποστηρίζουν κείμενο, εικόνες, video, audio, emojis, stickers και location sharing. Οι συζητήσεις σας δεν θα ανεβαίνουν στους servers του Facebook και όλα τα μηνύματα στέλνονται μέσω των παραδοσιακών SMS/MMS καναλιών του εκάστοτε παρόχου.

Προς το παρόν το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο για όσους έχουν Android, η ενεργοποίησή του γίνεται από Settings- επιλογή «SMS» από τη λίστα και ενεργοποίηση ως «Default SMS app».

Techblog.Gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ Σταματογιάννης Ν. : Συμβουλές για την προστασία των ανηλικων στο διαδίκτυο

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ [/button

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .