To Facebook ανανεώνει τα Notes παραπέμποντας για blogging

665

facebook-notes-story2

 

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Μία κίνηση προς το blogging κάνει το Facebook με την ανανέωση της υπηρεσίας Notes, η οποία απλοποιείται και γίνεται πιο εύχρηστη για όλους. 

Το Facebook Notes είναι ένα στοιχείο του κοινωνικού δικτύου που είχε εμφανιστεί από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Σταδιακά χάθηκε και τώρα το Facebook επιδιώκει να το επαναφέρει.

Ο νέος σχεδιασμός των Facebook Notes γίνεται σταδιακά διαθέσιμος, αρχικά σε ορισμένους χρήστες και αργότερα σε όλους τα μέλη του Facebook, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι πολύ εύκολο για κάποιον το να ανεβάσει ένα στοιχείο εκεί, ενώ σκοπός του Facebook φαίνεται πως είναι να κινητοποιήσει τους χρήστες του να ανεβάζουν μεγαλύτερα κείμενα εκεί.

Σύμφωνα με το Slashgear θα υπάρχει μία εικόνα στο πάνω μέρος του post, ενώ θα μπορεί κανείς να προσθέτει όσο μεγάλο κείμενο το επιθυμεί. Μέσα σε αυτό θα μπορεί να κάνει tag σε φίλους του στο Facebook, ενώ δεν θα λείπει και η χρήση hashtags, προκειμένου να οργανώνει καλύτερα την πληροφορία που μεταφέρει. Το Facebook θέλει να κάνει και τις φίρμες να επιστρέψουν στο blogging μέσα από τις σελίδες τους.

Συγκεκριμένα, η παλιά υπηρεσία Notes του Facebook πρόκειται να αναβαθμιστεί, σύμφωνα με εκπρόσωπο του κοινωνικού δικτύου, και να μετατραπεί σε πλατφόρμα blogging/publishing. Η έως τώρα εικόνα που έχει δώσει το Verge στη δημοσιότητα, εμφανίζει ένα clean περιβάλλον όσον αφορά τις γραμματοσειρές και το στήσιμο του κειμένου, ενώ χρησιμοποιείται και ένα μεγάλο cover στην κορυφή της σελίδας.

facebook-notes-story2

 

Μέχρι στιγμής, το ενημερωμένο Notes μπορεί να το χρησιμοποιήσει περιορισμένος αριθμός χρηστών.

 

SocialMediaLife.Gr TheVerge.Com

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .