Αρχική » Social Media » Facebook » Facebook απάτη . Είστε ο νικητής του «Facebook λογαριασμού της χρονιάς»

Facebook απάτη . Είστε ο νικητής του «Facebook λογαριασμού της χρονιάς»

usr_200511113158_Scam Alert

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας στο διαδίκτυο αλλά και για να μαθαίνετε για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

Μια ενδιαφέρουσα απάτη με την κλήρωση ενός Facebook λογαρισμού κυκλοφορεί αυτήν την εποχή, προσπαθώντας να ξεγελάσει τους χρήστες να παραδώσουν πληροφορίες και χρήματα. Οι απατεώνες επιβουλεύονται την πρόσφατη επέτειο 10 χρόνων του Facebook για να κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιό αληθινά.

 

Lottery-Scam-Alert-You-re-the-Winner-of-the-Facebook-Account-of-the-Year-Reward

 

Το e-mail απάτη που βρέθηκε από την Kaspersky υποτίθεται ότι προέρχεται από το «Facebook Rewards Program» και αναφέρει κάτι σαν αυτό:

«Με τον εορτασμό των 10 ετών λειτουργίας στο internet και στην Παγκόσμια Επικοινωνία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει επιλεγεί τυχαία ως δικαιούχος των $1,000,000.00 δολαρίων για το έτος 2013 {Grand Rewards winner}»

Οι δικαιούχοι καλούνται να στείλουν στο Facebook όνομα και τη χώρα διαμονής τους σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com.

Οι ψεύτικες ειδοποιήσεις περιέχουν επίσης μια σύνδεση σε ένα άρθρο της Sydney Morning Herald με την ιστορία του Facebook. To email προφανώς υπογράφεται από τον Eduardo Saverin, ένα από τους πέντε συν-ιδρυτές του Facebook.

Εάν συναντήσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αγνοήστε τα.  Το Facebook δεν έχει αρχίσει να μοιράζει εκατομμύρια σε τυχαίους πελάτες.

Πηγή 

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ίντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο.Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα,κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Τι είναι ο εντοπισμός υπογραφής και πως λειτουργεί το Antivirus;

Όπως οι άνθρωποι προσβάλλονται από κάποιον ιό, έτσι και ο υπολογιστής μπορεί να μολυνθεί από …