Αρχική » Social Media » Facebook » Το ‘Snooze’ του Facebook θα κρύβει προσωρινά τους ενοχλητικούς φίλους και σελίδες

Το ‘Snooze’ του Facebook θα κρύβει προσωρινά τους ενοχλητικούς φίλους και σελίδες

Πόσες φορές δεν έχει τύχει κάποιος φίλος μας στο Facebook, να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του σε κάποιο νησί ή από το καινούριο αυτοκίνητο που αγόρασε, καταντώντας αφόρητα ενοχλητικός;

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Κριτική στην σελίδα Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Πόσες φορές δεν έχει τύχει κάποιος φίλος μας στο Facebook, να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές του σε κάποιο νησί ή από το καινούριο αυτοκίνητο που αγόρασε, καταντώντας αφόρητα ενοχλητικός;

Το Facebook έχει επιτέλους μια λύση για αυτές τις περιπτώσεις! Δοκιμάζει ένα κουμπί “Snooze” το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να μην λαμβάνουν προσωρινά ενημερώσεις από άτομα, σελίδες και ομάδες, για χρονικές περιόδους 24 ωρών, εβδομάδων ή 30 ημερών.

 Μπορούμε ήδη να ακούσουμε τα επιφωνήματα ανακούφισης από όλο τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια φωτογραφίες γάμου, βίντεο με παιδάκια και ευχετήρια μηνύματα εξαφανίζονται από τις οθόνες!

Το χαρακτηριστικό, το οποίο δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα μικρό μόνο τμήμα χρηστών, θα εμφανίζεται στο επάνω δεξιό μενού των αναρτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν “Unfollow ή Snooze”, εκεί που πριν υπήρχε μόνο η επιλογή “Unfollow”.

“Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να δώσουμε στους ανθρώπους τον έλεγχο των News Feeds τους ώστε να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ιστορίες που θεωρούν πιο ενδιαφέρουσες”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook.

 Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει πολλά σχέδια για αυτό το χαρακτηριστικό.

Το Facebook έχει προσπαθήσει κι άλλη φορά να σας προσφέρει έναν τρόπο να απαλλαγείτε από ενοχλητικούς φίλους. Το κουμπί “see fewer posts like this” αποτελεί μια παρόμοια αλλά πιο ασαφή επιλογή – δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό απομακρύνει κάποιον από τις ενημερώσεις που βλέπετε.

Το Snooze είναι μια παρόμοια, αλλά πολύ πιο συγκεκριμένη προσέγγιση για την απενεργοποίηση. Όμως, για το Facebook, οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν τα άτομα ή τις ομάδες όταν το θελήσουν ξανά

Η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί σύντομα στο δεξιά μέρος της σειράς του εκάστοτε ποστ και ο χρήστης θα μπορεί να κάνει όλες τις σχετικές επιλογές.

 

 

Μεγάλος Διαγωνισμός Bitdefender Greece & Ασφάλεια στο διαδίκτυο για την σουίτα ασφαλείας Bitdefender Family Pack 2018 για πλήρη προστασία της οικογένειας σας από ηλεκτρονικές απειλές και με βελτιωμένο γονικό σύμβουλο για να κρατήσετε το παιδί σας μακριά από τις κακοτοπιές του διαδικτύου 

 

Μεγάλος Διαγωνισμός Bitdefender Greece & Ασφάλεια στο διαδίκτυο για την σουίτα ασφαλείας Bitdefender Family Pack 2018 γι…

Posted by Ασφάλεια στο διαδίκτυο on Sonntag, 3. September 2017

 

Αρθρογράφος Ευτύχιος Αστανάστας

Δείτε επίσης

Ψεύτικο προφίλ στο Facebook παρουσιαζόταν ως το επίσημο προφίλ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ψεύτικο προφίλ στο Facebook, παρουσιαζόταν ως το επίσημο προφίλ της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Από …