Το Facebook επιτρέπει τα βίντεο ως σχόλια και τα SMS μέσω Messenger

1011

msg

Το Facebook ετοιμάζεται για ορισμένες μεγάλες αλλαγές. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε βίντεο στα σχόλια στο χρονολόγιό σας καθώς και σε δημοσιεύσεις στο Facebook. Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανεβάσουν βίντεο σε σχόλια ως απαντήσεις σε δημοσιεύσεις και ενημερώσεις κατάστασης. Η λειτουργία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 50η Hackathon του Facebook στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η λειτουργία δίνει την ικανότητα να ανεβάσετε ένα βίντεο σε σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Σύμφωνα με τον μηχανικό προϊόντος του Facebook, Bob Baldwin, τα σχόλια βίντεο υποστηρίζονται από web desktop, iOS και Android. Τα βίντεο μπορούν να φορτωθούν σε απάντηση μηνυμάτων από άλλους.

Ο Baldwin εξήγησε ότι «δεν είναι μικρό κατόρθωμα να προσθέσουμε υποστήριξη διεπαφών και μεταξύ σε δύο υπηρεσίες βαριάς κυκλοφορίας, όπως σχόλια και βίντεο.» Το Facebook εργάζεται επίσης για την παροχή υποστήριξης SMS στην εφαρμογή του Facebook Messenger για τα Android smartphones.

Πριν από μερικούς μήνες, δοκιμαζόταν η ενσωμάτωση στον Facebook Messenger, της δυνατότητας αποστολής και λήψης μηνυμάτων SMS. Από τότε βέβαια, δεν υπήρξε κάποια νέα εξέλιξη σχετικά με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.H η ρύθμιση που ενεργοποιεί την υποστήριξη μηνυμάτων SMS δεν βρίσκεται στην ίδια την εφαρμογή, αλλά στο μενού ρυθμίσεων του λειτουργικού συστήματος.

Για να δημοσιεύσετε μια απάντηση βίντεο στο Facebook, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο της κάμερας στο πλαίσιο σχολίου κάτω από την ανάρτηση, το οποίο στη συνέχεια θα συνδεθεί με τη βιβλιοθήκη κάμερας του smartphone σας, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε ένα βιντεάκι που έχετε. Το Facebook Live ξεκίνησε πέρυσι και κυκλοφόρησε για τους χρήστες στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο και εκτός Αμερικής το Φεβρουάριο.

Μια νέα καρτέλα βίντεο έχει αντικαταστήσει το σύμβολο στο Messenger των iOS και Android. Οι ειδοποιήσεις του Messenger μετακινήθηκαν στην κορυφή των εφαρμογών του Facebook κοντά στην αναζήτηση. Το Facebook έχει μόλις ξεκινήσει και τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε 360 φωτογραφίες.

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τον Απρίλιο μία high-end κάμερα εικονικής πραγματικότητας που καταγράφει βίντεο 360 μοιρών σε 3D.

Το Facebook αναμένει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να μοιραστούν τα βίντεό τους, καθιστώντας τα πιο άνετα ως μορφή επικοινωνίας. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να ενθαρρύνει τους χρήστες να υιοθετήσουν το Facebook Live, και να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν πιο συχνά.

 

SecNews.Gr

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ Σταματογιάννης Ν. : Συμβουλές για την προστασία των ανηλικων στο διαδίκτυο

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ [/button

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .