Το Facebook διαθέτει υποστήριξη για φωτογραφίες 360 μοιρών σε όλους

860

Grand Canyon - Full Screen Panorama

Όλοι οι χρήστες πλέον μπορούν να βλέπουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook.Το Facebook ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την υποστήριξη φωτογραφιών 360 μοιρών σε ορισμένους λογαριασμούς και πλέον το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοινώνει ότι η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του.

Ακολουθήστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στο γκρουπ μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Έτσι οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δίκτυου θα μπορούν, μόλις τους εμφανιστεί η επιλογή, να ανεβάσουν εικόνες 360 μοιρών (αν φυσικά διαθέτουν κάποια ειδική εφαρμογή ή κάμερα) με τον ίδιο ακριβώς που ανεβάζουν τις κανονικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια οι εικόνες αυτές θα εμφανίζονται σαν κινούμενα σχέδια 360 μοιρών στο feed των φίλων τους, για να δείχνουν ότι όποιος θέλει μπορεί να παίξει μαζί τους.

Sydney - Feed

 

Εκτός από τις φωτογραφίες που λαμβάνονται από κάμερες 360 μοιρών, πανοραμικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κινητό τηλέφωνο θα μπορούν επίσης να προσαρμόζονται και να παρουσιάζονται με αυτή τη μορφή στο newsfeed, όπως δήλωσε η εταιρεία. Για την γνωριμία με τη νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε ένα ειδικό manual με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Αν πάλι κάποιος δεν έχει κάποια εφαρμογή ή κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες 360 μοιρών τότε το Facebook υποστηρίζει ότι απλά μπορεί να ανεβάσει πανοραμικές (panorama) φωτογραφίες (χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοεί πανοραμικές) οι οποίες και αυτές θα προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία προβολής.

Για την ώρα οι χρήστες του Facebook μπορούν να παρακολουθήσουν 360 φωτογραφίες μέσα από τον browser αλλά και με VR συσκευές όπως είναι το Gear VR της Samsung ενώ τέλος δεν υποστηρίζεται ακόμα το Google Cardboard…

 

 

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ Σταματογιάννης Ν. : Συμβουλές για την προστασία των ανηλικων στο διαδίκτυο

Άσε παιδί μου το tablet . Παιδιά με το τάμπλετ ανά χείρας

Bitdefender : Συμβουλές για παιδιά ασφαλή στο Διαδίκτυο

Ένα στα δύο παιδιά έχουν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Διαδίκτυο και παιδί : Ανησυχητικά στοιχεία έρευνας της Μονάδα Εφηβικής Υγείας

Εξάχρονα ανοίγουν λογαριασμό στο Facebook με ψευδή στοιχεία

Οι 9 πολύ επικίνδυνες εφαρμογές για παιδιά

Βγάλτε την εφαρμογή KiK από το κινητό του παιδιού σας

Ενας στους τρεις γονείς μιλάει στα παιδιά για τους κινδύνους στο Internet

Ποιοι Είμαστε

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθηστε μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Επικοινωνία με την σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Συμμετοχή στην κοινότητα μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ [/button

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .