Το Facebook σταμάτησε την εφαρμογή Who Deleted Me

862

Who_Deleted_Me_app

Η σελίδα Safer-Internet.Gr ξεκίνησε 2/2013 και είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση των γονέων , παιδιών και εφήβων με άρθρα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και η ενημέρωση για τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά και τεχνολογικα νέα . Περισσότερα για την σελίδα ΕΔΩΣτόχοι της σελίδας είναι : Η προστασία – ενημέρωση των ανήλικων χρηστών του Διαδικτύου από ακατάλληλο ή επιβλαβές για αυτούς περιεχόμενο που κυκλοφορεί και ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα , Η ενημέρωση των γονέων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν αλλά και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη μη ορθή χρήση των διαδραστικών τεχνολογιών, όπως είναι το Διαδίκτυο ή το κινητό τηλέφωνο , Η ενημέρωση των χρηστών για τα ψέματα – απάτες – αλυσιδωτά μηνύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , Η βοήθεια των χρηστών πάνω σε διαδικτυακά θέματα . Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα παραπάνω & θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ . Για επικοινωνία με την σελίδα μας πατήστε ΕΔΩ . Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας κοινοποιώντας τα άρθρα  , μαθαίνουμε  για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων μας

 

Άσχημα νέα για αυτούς που εγκατέστησαν τελευταία την Who Deleted Me. Η εφαρμογή που μέχρι πριν από μερικές μέρες ήταν σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης σταμάτησε να λειτουργεί μετά από παρέμβαση του Facebook.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ο χρήστης επρεπε να συνδέσει τον λογαριασμό Facebook για να εμφανιστεί ο αριθμός των φίλων του . Επιλέγοντας “View Friend List” θα μεταφέρονταν σε ένα άλλο μενού με διάφορες λίστες , στις οποίες περιλαμβάνονται τα New, Deleted You , You Deleted , Deactivated και Current.

Σύμφωνα με τον δημιουργό , η εφαρμογή ξεκινουσε την επισήμανση των διαγραφών (μαζί με την ημερομηνία) από τη στιγμή που γίνοταν η εγκατάσταση και έπειτα , άρα δεν θα σας εμφανίσει φίλους και πρώην φίλους από το παρελθόν .  Επιπλέον , υπάρχε σύστημα ειδοποιήσεων που σας ενημέρωνε σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε ενέργεια στις προαναφερθείσες λίστες.

Το πρόγραμμα ήταν και είναι διαθέσιμο σαν εφαρμογή του iOS και του Android αλλά και σαν browser extension για τον Google Chrome.

Who_Deleted_Me_app

a_new_app_who_deleted_me_is_designed_to_offer_you_an_early_warning_when_you_are_unfriend_on_facebook_1831677602

Ακριβώς όπως την εφαρμογή του Twitter Who Unfollowed Me, η εφαρμογή Who Deleted Me σας ανέφερε ποιοι σας διέγραψαν από φίλους στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Οι εφαρμογές κυκλοφόρησαν πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά η επέκταση του Google Chrome, είναι αρκετά γνωστή αφού υπάρχει από το 2009.

Όπως φαίνεται λοιπόν το Facebook ζήτησε από την εφαρμογή να σταματήσει τη λειτουργία της. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε καθώς η ενημέρωση ήρθε από την πλευρά των developers της εφαρμογής.

Ας δούμε όμως την ανακοίνωση που δημοσίευσαν οι προγραμματιστές της εφαρμογής στην ιστοσελίδα τους:

Δυστυχώς, λόγω αιτήματος από το Facebook, η εφαρμογή Whο Deleted Me  δεν είναι πλέον διαθέσιμη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή  Whο Deleted Me ή την επέκταση του προγράμματος περιήγησης δεν θα λειτουργεί πλέον.

Η εφαρμογή  Whο Deleted Me είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του Facebook, αλλά το Facebook δεν το βλέπει με τον ίδιο τρόπο.

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε τη δημοτικότητα της περασμένης εβδομάδας, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης έκαναν την εφαρμογή  νούμερο 1 στο iOS App Store.

Ευχαριστούμε όλους όσους την εγκατέστησαν…..

….Όλα τα προσωπικά στοιχεία θα διαγραφούν με ασφάλεια μέσα σε 24 ώρες.

Όπως αναφέρουν οι προγραμματιστές, τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στους servers που φιλοξενούσαν τις βάσεις δεδομένων της εφαρμογής, θα διαγραφούν τις επόμενες 24 ώρες.

2015-07-12 08_46_42-Who Deleted Me

 

Iguru.Gr

 

Δείτε Ακόμα  :

Τα τελευταία άρθρα μας πατώντας ΕΔΩ

Για επικοινωνία με την σελίδα μας για τυχόν ερωτήσεις – απορίες – βοήθεια επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ ή στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε ακολουθείστε μας στο Facebook και κοινοποιήστε τη σελίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Συμμετέχετε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το προφίλ μας στο Google+ πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .