[FACEBOOK] Αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για τους νέους χρήστες

677

facebook1

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον κόσμο που δεν είναι στο Facebook, αλλά φαίνεται πως αυτή είναι η αλήθεια. Η εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί να έχει ο καθένας την απαραίτητη ασφάλεια στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του, πριν ακόμα εξοικειωθεί με την πολύπλοκη πλατφόρμα.

Έτσι με μια ανακοίνωση, το κοινωνικό δίκτυο ανέφερε ότι από σήμερα κάθε νέος λογαριασμός θα είναι ρυθμισμένος από προεπιλογή να εμφανίζει αυτά που δημοσιεύονται μόνο στους φίλους του λογαριασμού, και όχι για όλον τον κόσμο.

«Ενώ υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να δημοσιεύουν για όλους, άλλοι μας ανέφεραν ότι είναι πιο άνετα να μοιράζονται τις δημοσιεύσεις τους με μια μικρότερη ομάδα, όπως μόνο τους φίλοι τους. Αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ χειρότερο για κάποιον να μοιραστεί αυτά που δημοσιεύει με όλο τον κόσμο κατά λάθος, παρά να τα μοιραστεί μόνο με τους φίλους του» αναφέρει το Facebοok.

Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής, όταν κάποιο νέο μέλος κάνει μια εγγραφή στο Facebook, η προεπιλεγμένη ρύθμιση εμφάνισης των δημοσιεύσεων του θα είναι καθορισμένη στους φίλους του, και όχι Δημόσια, όπως ήταν μέχρι τώρα.
Είναι περιττό ίσως να αναφέρουμε ότι οι ρυθμίσεις απορρήτου για τις δημοσιεύσεις μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αν κάποιος «νέος» δεν επιθυμεί την προεπιλεγμένη ρύθμιση του Faceboοk.

Διαβάστε την ανακοίνωση πατώντας ΕΔΩ

Πηγή άρθρου : iguru.gr

 

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_1

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_2

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_3

making-it-easier-to-share-with-friends7

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_4

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_5

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_6

 

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Με 23 Χρόνια εμπειρία στο διαδίκτυο , γνωρίζω και τα καλά και τα κακά του διαδικτύου και μανιακός με την τεχνολογία , κατασκευές ιστοσελίδων , φιλοξενια ιστοσελίδων . Πολυετή εμπειρία πάνω στην ασφάλεια του Διαδικτύου και ειδικά στα Social Media . Εργάζομαι πάνω σε Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις , Συστήματα Πυρανίχνευσης , Συστήματα Parking , Φωτισμούς ασφαλείας , Hotel Access , Συναγερμούς . Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με την μεγάλη μου αγάπη τον Προσκοπισμό . Είμαι βαθμοφόρος - στέλεχος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω καθήκοντα Υπαρχηγού Συστήματος στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας ( Www.Proskopoi.Gr ) ο οποίος Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, πολιτική , μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910 , έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 25,000 ενεργά μέλη σε 350 γειτονιές σε ολόκληρη την Ελλάδα . Συστάθηκε με το Νόμο 1066/1917 και αποτελεί Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) . Έχει χαρακτήρα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων . Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία .