Αρχική » Social Media » Facebook » [FACEBOOK] Αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για τους νέους χρήστες

[FACEBOOK] Αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για τους νέους χρήστες

facebook1

Μην ξεχνάτε να μας επισκεφτείτε στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας στο https://www.facebook.com/Mpes.Sto.Internet.Me.Aleksisfairo  κάνοντας Like για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας αλλά και την ασφάλεια των παιδιών σας , τις απάτες και τα ψέματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο .  Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας , μαθαίνουμε για τα ψέματα και τις απάτες στο ίντερνετ , μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο , προστατεύουμε τα παιδιά μας και εμάς  . Η προστασία των χρηστών αποτελεί κοινή ευθύνη. Η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών και τεχνικών ασφαλείας είναι προς όφελος όλων . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να κάνετε αίτημα φιλίας και στο προφίλ της σελίδας αυτής στο Facebook πατώντας ΕΔΩ αλλά και να μπείτε και στην ομάδα μας στο Facebook για απορίες , διάλογο κ.α πατώντας ΕΔΩ

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στον κόσμο που δεν είναι στο Facebook, αλλά φαίνεται πως αυτή είναι η αλήθεια. Η εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί να έχει ο καθένας την απαραίτητη ασφάλεια στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του, πριν ακόμα εξοικειωθεί με την πολύπλοκη πλατφόρμα.

Έτσι με μια ανακοίνωση, το κοινωνικό δίκτυο ανέφερε ότι από σήμερα κάθε νέος λογαριασμός θα είναι ρυθμισμένος από προεπιλογή να εμφανίζει αυτά που δημοσιεύονται μόνο στους φίλους του λογαριασμού, και όχι για όλον τον κόσμο.

«Ενώ υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να δημοσιεύουν για όλους, άλλοι μας ανέφεραν ότι είναι πιο άνετα να μοιράζονται τις δημοσιεύσεις τους με μια μικρότερη ομάδα, όπως μόνο τους φίλοι τους. Αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ χειρότερο για κάποιον να μοιραστεί αυτά που δημοσιεύει με όλο τον κόσμο κατά λάθος, παρά να τα μοιραστεί μόνο με τους φίλους του» αναφέρει το Facebοok.

Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής, όταν κάποιο νέο μέλος κάνει μια εγγραφή στο Facebook, η προεπιλεγμένη ρύθμιση εμφάνισης των δημοσιεύσεων του θα είναι καθορισμένη στους φίλους του, και όχι Δημόσια, όπως ήταν μέχρι τώρα.
Είναι περιττό ίσως να αναφέρουμε ότι οι ρυθμίσεις απορρήτου για τις δημοσιεύσεις μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή αν κάποιος «νέος» δεν επιθυμεί την προεπιλεγμένη ρύθμιση του Faceboοk.

Διαβάστε την ανακοίνωση πατώντας ΕΔΩ

Πηγή άρθρου : iguru.gr

 

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_1

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_2

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_3

making-it-easier-to-share-with-friends7

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_4

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_5

making-it-easier-to-share-with-who-you-want_6

 

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας για την ασφάλεια σας στο ιντερνετ , τις απάτες και τα ψέματα του ίντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει) ή μπείτε στην ομάδα μας πατώντας ΕΔΩ ή ακόμα και αίτημα φιλίας στο προφίλ στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Αρθρογράφος Administrator

Δείτε επίσης

Τι είναι ο εντοπισμός υπογραφής και πως λειτουργεί το Antivirus;

Όπως οι άνθρωποι προσβάλλονται από κάποιον ιό, έτσι και ο υπολογιστής μπορεί να μολυνθεί από …